
İstanbul’da Pes Dedirten Olay! 14 Yaşındaki Kızına Müstehcen Videolar İzletip Taciz Etti…
İstanbul’da yok artık dedirten bir olay meydana geldi. Duyan herkesin midesini bulandıran olay savcılığı başvuruda bulunan bir kadının başvurusu ile gün yüzüne çıktı. Kadın 14 yaşındaki öz kızının yanında müstehcen videolar izlediğini iddia ettiği eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Terbiyesiz ve sapık olan baba hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istendi.
Mide Bulandırıcı Olay İstanbul’un Şişli İlçesinde Meydana Geldi.
Uzun yıllardır evli olan S.E ve N.E çiftinin evliliğinden dünyaya gelen bir kız çocukları oldu. Şu an 14 yaşında olan küçük kız babası tarafından görmemesi gereken şeylere şahit oldu. Anne S.E bir gün eşi olan N.E’nin kız çocuklarının yanında yüksek ses ile müstehcen videolar izlediğini fark etti. Bu duruma çok fazla sinirlenen genç kadın eşini uyararak bir daha bu tür davranışlar yapmaması konusunda uyardı. Annenin tüm uyarılarına rağmen baba bu saplantılı takıntısında neredeyse 6 ay kadar farklı zaman dilimlerinde gerçekleştirmeye devam etti.
Eşinin küçük kızın yanında müstehcen videolar izlemesine dayanamayan genç kadın savcılığa giderek eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık annenin şikâyeti üzerine mide bulandırıcı bu olay için soruşturma başlattı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada ifadesi alınan genç kadın eşinin kızının yanında müstehcen videolar izlediğini iddia etti. Annenin söyledikleri üzerine küçük çocuk izlem merkezin de ifade verdi. Ve ifadesinde annenin ifadelerini doğruladı.
Savcılık yürütülen soruşturma sonunda babanın suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini anne ve kızın ifadelerini esas alarak baba hakkında ‘çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘Çocuğun görebileceği yerlerde müstehcenlik’ suçları hakkında iddianame düzenleyerek 22 yıla kadar hapis cezası istedi.
HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.