1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul'da Metro Turizme Ait Otobüs Yoldan Çıktı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralılar Var
İstanbul'da Metro Turizme Ait Otobüs Yoldan Çıktı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralılar Var

İstanbul'da Metro Turizme Ait Otobüs Yoldan Çıktı! Çok Sayıda Ölü ve Yaralılar Var

İstanbul Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda Metro Turizme ait yolcu otobüsü yoldan çıktı. Çok sayıda ölü ve yaralılar var.

A+A-

Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda Metro'ya ait yolcu otobüsü kaza yaptı. İlk belirlemelere 5 kişinin öldüğü kazada 25 kişi de yaralandı. 

Karabük'ten İstanbul'a gitmekte yolcu otobüsü sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.  İlk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü kazada 3'ü çocuk 25 kişi yaralandı.

Yaralılardan 7'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazada ismi öğrenilemeyen otobüs sürücüsünün de hayatını kaybettiği belirtildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

-328.jpg00-151.jpg

EYÜPSULTAN KAYMAKAMINDAN OTOBÜS KAZASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Karabük'ten İstanbul'a gelen yolcu otobüsü Kuzey Marmara Otoyolu'nda bariyeri aşarak üst geçide çarptı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybederken 25 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara otoyolu Çiftalan Mevkiinde meydana gelen otobüs kazası sonrası olay yerine gelen Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara incelemelerde bulundu. Kazaya ilişkin açıklama yapan Kara, "Karabük’ten İstanbul’a gelen otobüs kaza yapmış. Tek taraflı kazadır. Kaza sabah 06.40’ta meydana gelmiş. 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. 26 Yaralımız var.10’u ağır yaralı. Hayatını kaybedenlerden biri de şoför. Çok elim bir kazadır. Gerekli tedbirler alınıyor. Yaralılar Eyüpsultan, Sarıyer'de hastanelere kaldırıldı. Tedavileri devam ediyor. Yaralılardan 3’ü ağır yaralı ve çocuk. Kazanın nedenine ilişkin savcılık ve güvenlik güçlerimiz gerekli tahkikatı devam ettiriyorlar." dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.