1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul’da küçücük kıza akıl almaz taciz! Çığlığını duyan yardıma koştu…
İstanbul’da küçücük kıza akıl almaz taciz! Çığlığını duyan yardıma koştu…

İstanbul’da küçücük kıza akıl almaz taciz! Çığlığını duyan yardıma koştu…

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 19. Sokakta meydana gelen akıl almaz bir olay! 11 yaşındaki Afganuyruklu kızı taciz etmek için apartman boşluğuna sıkıştırdı iddiası ile linç edilecekti.

A+A-

Polis meydana gelen kalabalığa müdahale etmek için araya girerken, şüpheli vatandaş o anlarda direk olay yerinden uzaklaştırıldı. Şüphelinin verdiği ilk ifade sırasında iki farklı eşi olduğu ve bu iki eşinden toplam 9 çocuğu olduğu bilgileri geldi.

Yaşadığı olay sırasında kız direk bağırmaya ve oradan uzaklaşmaya başladı. Yakınlarda bulunan mobilya atölyesine girdi ve kendisine yardım etmelerini istedi. Olayın anında duyulmasıyla olay yerinde kısa sürede bir topluluk meydana geldi. Öfkeli kalabalık, yabancı uyruklu vatandaşı tartakladıktan sonra yaraladılar. Mahalle sakinlerinden bazıları araya girerek şüpheli şahsı öfkeli grubun elinden aldılar ve mağazanın içine sokarak polisin gelmesi beklendi.

Esenyurt’ta Yaşandı!

Yapılan ihbarın ardından Esenyurt Emniyet Müdürlüğü tarafından hızlı bir şekilde adrese sevk işlemleri gerçekleştirildi. Gelen polis ekipleri; taciz girişimine giren şahsı linç etmek isteyen vatandaşların elinden alarak öfkeli olan grubu dağıttı. Bu süreçlerde korkarak yardım isteyen küçük kız çocuğu da çevrede yer alan vatandaşların yardımı ile beraber polislerin yanına gelerek ekip aracına alındılar.

Kalabalığın dağıtılmasının ardından polis ekipleri mağaza önünde koridor oluşturdular ve şahsı ekip aracına alarak kısa sürede uzaklaştırdılar. Şahsın araca bindirildiğini fark eden vatandaşlar yeniden harekete geçti ve polis aracında yer alan kişiye tekrar saldırmak istedi.

Araçtaki şahsa saldırmak isteyen vatandaşlar polisler ile aralarında meydana gelen kısa süreli arbede; aracın zor da olsa uzaklaşması ile sonuçlandı. Bölgede meydana gelen gerginliğin ardından durum daha da ileri boyutlara gidebileceği düşünülürken zırhlı araçlar ve özel harekat polis ekipleri de devreye girdi.

Şüphelinin göz altına alınmasının ardından şahsın verdiği ilk ifade sırasında şahsın iki farklı kadın ile evli ve bu iki kadından da tam 9 adet çocuğu olduğu ortaya çıktı. Türkçe dilini iyi bilmediği için soru sorduğu çocuğun kendisini yanlış anladığına dair ifade verdi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.