1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul’da akıl almaz olay! Üniversite öğrencisine işkence ve toplu tecavüz…
İstanbul’da akıl almaz olay! Üniversite öğrencisine işkence ve toplu tecavüz…

İstanbul’da akıl almaz olay! Üniversite öğrencisine işkence ve toplu tecavüz…

Mısır’dan eğitim almak için İstanbul’a gelen genç kadın eğitim merkezinde tanışmış olduğu arkadaşı tarafından işkence ve gasp edildikten sonra bir de tecavüzüne uğradı. Mağdur olan genç kadının şikayeti ardından öfkelenen şahıs bu sefer de dört arkadaşı ile bir olarak kadının şikayetini alması için kaçırarak toplu tecavüz etti.

A+A-

28 yaşında D.K ismindeki genç kız yine kendisi gibi Mısır’dan gelen 29 yaşındaki İ.M. ismindeki şahıs ile tanıştılar ve aralarında duygusal bir baş oluştu. İlişkilerinin ardından ikili ortalama olarak iki hafta kadar arkadaşlarının evinde beraber kaldılar. Genç kızın duşa girdiği sırada sevgilisi yanına girdi ve zorla kız ile beraber olmak istedi. Genç kızın çığlıklarını duyan arkadaşları yanına giderek İ.M. ismindeki şahsı evden kovdular.

İ.M. ismindeki şahıs yaşanan olayın ardından öfkelenerek bir yerde genç kadını beklemeye başladı. O sırada genç kız arkadaşından 4 bin TL alarak bankaya gidecekti ki yanına İ.M. ismindeki şahıs geldi. Genç kızın üzerinde olan tüm parayı ve telefonunu gasp ederek olay yerinden uzaklaştı ve kayıplara karıştı. Olayın ardından karakola giderek genç kız yaşadıklarını anlattı ve şikayetçi oldu.

Sokak ortasında bayılttı ve kaçırdı…

Olayın üzerinden üç ay geçtikten sonra maske takarak arkadaşları ile genç kızın yanına gelen İ.M. ismindeki şahıs genç kızı sokak ortasında bayılttılar ve bir araca bindirerek kaçırdılar. Karşısında ayıldığı sırada 4 erkek gören genç kız adeta şoka girdi.

Eski kız arkadaşını kaçırdıktan sonra üç arkadaşı ile beraber sadece şikayeti geri çekmesi için toplu tecavüz ettiler. 4 kişilik grup genç kızı alı koyarak hem işkence uyguladı hem de tecavüz ettiler. Genç kıza şikayetten vazgeçtiğine dair zorla bir kağıda imza attırdılar ve genç kızı serbest bıraktılar. Ellerinden kurtulan genç kız anında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek olay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Savcılık yaşanan skandal olayın ardından şüpheli olan dört şahıs için de soruşturma başlattı. Soruşturma sırasında; 'Nitelikli Cinsel Saldırı', 'Birden Fazla Kişi Tarafından' Nitelikli Yağma', 'Basit Cinsel Saldırı' ve 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçları ile dava açıldı. İstanbul ağır ceza mahkemesi tarafından yakında hakim karşısına çıkacak saldırganlar için 40 yıla kadar hapis istemi yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.