1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul’da Akıl Almaz Olay: Sarhoş Edip Tecavüz Etti, Söyledikleri Şaşkınlık Yarattı!
İstanbul’da Akıl Almaz Olay: Sarhoş Edip Tecavüz Etti, Söyledikleri Şaşkınlık Yarattı!

İstanbul’da Akıl Almaz Olay: Sarhoş Edip Tecavüz Etti, Söyledikleri Şaşkınlık Yarattı!

İstanbul ilinde endüstriyel dağcılık firmasında eğitmen olan Funda T. patronu olan Kemal A. Hakkında suç duyurunda bulundu. Kadın, kendisini sarhoş ederek zorla tecavüz ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Kadın, yaşadıklarına inanamayarak patronunun Vegas’ta olan Vegas’ta kalır dediğini söyledi ve bu tecavüz olayının başka bir kadının başına gelebileceğini de belirterek cezalandırılmasın

A+A-

İstanbul ilinde endüstriyel dağcılık firmasında eğitmen olan Funda T. patronu olan Kemal A. Hakkında suç duyurunda bulundu. Kadın, kendisini sarhoş ederek zorla tecavüz ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Kadın, yaşadıklarına inanamayarak patronunun Vegas’ta olan Vegas’ta kalır dediğini söyledi ve bu tecavüz olayının başka bir kadının başına gelebileceğini de belirterek cezalandırılmasını istediğini belirtti…

İstanbul Esenyurt bölgesinde dağcılık firmasında eğitmen olan Funda T. 4 aydır eğitmen olarak çalışmıştır. 30 yaşında olan ve 5 Haziran tarihinde uzman sertifikası alarak kesinlikle alkol kullanmadığını belirtti. 40 yaşında olan patronu olan Kemal A.’nın kendisini sarhoş ederek zorla tecavüz ettiğini ve kalmasında ısrarcı olduğunu belirtti. Bu olay sonrasında kendine gelen Funda. T. Yaşadığı durumdan sonra istifa etti.

Eve Götüreceğim Diye İş Yerine Götürdü

Kutlamalara katılan Funda T. Biraz alkol olarak Kemal A. Yolda Funda T.’ye içki içmeyi teklif etti. Sonrasında genç kadın ayakta duramayacak kadar içtikten sonra Kemal A. Funda T.’ye seni eve götüreceğim diyerek kendi otomobiline bindirdi. Fakat Funda T.’yi evinde götürmeyerek İstanbul Esenyurt bölgesindeki iş yerine götürdü. Kadın iddialarına göre eğitim alanındaki mindere sürüklendirildiğini ve kendini savunamayacak bir haldeyken tecavüze uğradığını belirtti. Funda T. Avukatına başvurarak Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu ve Kemal A. Hakkında suç duyurusunda bulundu.

Patronu Vegas’ta Olan Vegas’ta Kalır Demiş

Funda T. Yaşamış olduğu travmayı anlatarak olay sonrasında patronunun kardeşi olan erkek arkadaşına durumu anlatmaya gitmiş ve patronu da Vegas’ta olan Vegas’ta kalır demiş. İçtiğinden çok pişman olduğunu belirterek arkadaşının bunun bir tecavüz olduğunu ve suç duyurusunda bulunması gerektiğini söylemiş. İzmir’de firma merkezine giderek durumu anlatmış fakat oradaki kişiler burasının Türkiye olduğunu ve dava açsa da bir şey olmayacağını söylemişler.

Funda T. Bu olay sonrasında istifa ederek iş ortamından çıkmış. Funda T. Tek istediğinin adamın cezalandırılması olduğunu belirterek bunu başka kadınlara da yapabilir dedi. Bununla beraber daha henüz kesinleşmedi ve sonuçları da belli değil. Adli raporlar ile beraber kamera kayıtları toplanacak ve savcılar karşısında değerlendirilmeye alınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.