1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul Şişli'de Çöp Kavgası Kanlı Bitti
İstanbul Şişli'de Çöp Kavgası Kanlı Bitti

İstanbul Şişli'de Çöp Kavgası Kanlı Bitti

Şişli’de lokanta çalışanları arasında çöp dökme yüzünden çıkan kavgada 1 kişi sırtından yaralanırken 2 kişinin de darp edildiği bilgisi paylaşıldı.

A+A-

Bıçakların kullanıldığı bu olay, Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi’ndeki lokantada meydana geliyor. Görgü tanıklarından elden edilen bilgilere göre, olayın yaşandığı lokantanın mutfağında çalışan Türkmenistan uyruklu bir kişi, çöpü atmak için dışarı çıktığı esnada, kapıda bekleyen lokanta çalışanına yanlışlıkla çarpıyor.

Kapıda bekleyen lokanta personeli ise, üzerine bilerek çöp döküldüğü iddiasıyla mutfak çalışanıyla tartışmaya başlıyor. Tartışmaya bir süre sonra 2 kişi mutfaktan ve birde dışarıda bekleyen kişi dahil oluyor.Lokantanın ön tarafında toplam 5 çalışan arasında yaşanan tartışma daha sonra kavgaya dönüşüyor.

Kavga esnasında, mutfakta çalışan bir işçi sırtından bıçaklanırken diğer mutfak çalışanları ise dövülüyor. Yaralanan lokanta çalışanları ise çevre esnaflara sığınarak hayatlarını kurtarıyor.

Yaralının Durumu Ciddiyetini Koruyor

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk ediliyor. Polis bıçaklama ve kavga olayına karışan 2 çalışanı gözaltına alıyor. Üzerlerinde kimlik bulunmayan yaralılar ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralıların yardımına koşan esnaflardan Erol Türkmen, kavga eden 2 grup arasında uzun süredir bir düşmanlığın bulunduğunu ve bu tartışmanın bugün kavgaya dönüştüğü bilgisini veriyor. Kavgada sırtından yaralanan şahsın ise durumunun ciddi olduğu ve henüz hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.