1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul Sarıyer’de Küçük Kıza Dehşet! 48 Yaşındaki Sapık Cinsel İstismarda Bulundu…
İstanbul Sarıyer’de Küçük Kıza Dehşet! 48 Yaşındaki Sapık Cinsel İstismarda Bulundu…

İstanbul Sarıyer’de Küçük Kıza Dehşet! 48 Yaşındaki Sapık Cinsel İstismarda Bulundu…

İstanbul’da yaşamını süren 13 yaşındaki R.D. sarf eşyaları satışı yapan bir dükkana girdi ve eşya almaya geldiğini belirtti. Dükkan sahibi 48 yaşındaki adam ise kızın ihtiyacı olan eşyaların arka bölümde olduğunu söyleyerek, küçük kızı taciz etti. İstanbul Sarıyer’de gerçekleşen olayda küçük kız oldukça korku dolu anlar yaşadı.

A+A-

Küçük Kız Çok Korktu!

48 yaşındaki T.T. küçük kızın verdiği ifadeyi yalanlandı. R.D.’nin babasının daha önce de dükkandan alışveriş yaptığını ancak ödeme yapmadığını ifade etti. R.D. ile aralarında mesafe olmasına rağmen kızın dükkandan kaçarak gittiğini ve her şeyi kafasında uydurduğunu söyledi.

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde gerçekleşen olay bir sarf dükkanında meydana geldi. Küçük kız her şeyden habersiz dükkana girdi ve dükkan sahibinin tacizine maruz kaldı. Dükkan sahibinin davranışlarından korkan küçük kız oldukça korktu. Olayın ardından dükkandan koşarak kaçan kız ailesine sığındı. Savcılık yaşanan olay için soruşturma başlattı ve dükkan sahibi için ceza talep edildi. Dükkan sahibi 48 yaşındaki T.T. için 25 sene 6 aya kadar hapis istemi bulunuyor.

Dükkan Sahibi Çağırdı!

İstanbul’da yaşanan olayda küçük kız eşya almak istediğini talep etti. Dükkan sahibi ise küçük kıza dehşet yaşatacağı yer olan dükkanın iç kısmına küçük kızı çağırdı. Eşya almak için dükkan sahibi ile birlikte giden 13 yaşındaki R.D. başına geleceklerden habersizdi.

Malzeme Vereceğim Diye Kandırdı…

R.D.’ye dükkanın arka tarafına çağıran T.T. küçük kıza cinsel istismarda bulunmaya başladı. Bir süre taciz etmeye devam eden dükkan sahibi küçük kızı oldukça korkuttu. Küçük kız olaydan sonra dükkandan koşarak kaçtı. Kızın babasının şikayetçi olması ile birlikte dükkan sahibi T.T. hakkında araştırma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından takip edilen soruşturma bünyesinde iddianame oluşturuldu.

Suçlamaları Reddetti

Dükkan sahibi 48 yaşındaki T.T. R.D’nin babasının önceden kendisinden malzeme aldığını ancak ödeme yapmadığını ifade etti. Veresiye olarak malzeme alan babanın bu sefer küçük kızı gönderdiğini ve karton istediklerini ekledi. Küçük kıza karton vermek için uzandığında aralarında mesafe olduğunu ancak küçük kızın kaçarak uzaklaştığını söyledi. T.T. küçük kızın söylediklerinin doğru olmadığını ve kafasında kurduğu olaylar olduğunu ifadelerinde bulundurdu.

25 Sene 6 Ay Hapis İstemiyle Yargılanacak

Cinsel istismarda bulunan T.T. hakkında 25 sene 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Mahkeme ilerleyen zamanlar içerisinde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.