1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul Esenyurt'ta Uyuşturucu Çeteleri Çatıştı
İstanbul Esenyurt'ta Uyuşturucu Çeteleri Çatıştı

İstanbul Esenyurt'ta Uyuşturucu Çeteleri Çatıştı

İstanbul Esenyurt’ta uyuşturucu satıcısı 2 çete arasında yaşanan husumet yüzünden her 2 çetenin üyeleri sokak ortasında silahlı çatışmaya girdiler.

A+A-

İstanbul’da günün en yoğun ölen saatinde meydana gelen bu silahlı çatışma, İstanbul Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde uyuşturucu satışı yapan rakip iki çete üyeleri arasında gerçekleşti.

Onlarca insanın bulunduğu bir ortamda başlayan ve dakikalarca devam eden çatışmada büyük bir panik ve korku yaşandığı belirtiliyor. Yaşanan çatışmaya tanık olan mahalle sakinleri vakit kaybetmeden çatışmayı polis ekiplerine haber bildirdi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildiği bilgisi paylaşılıyor. Sağlık ekipleri olay yerinde yerde yatan ve göğsünden vurulduğu belirlenen yaralı şahsa ilk müdahalesini yaparak ambulansla en yakın hastaneye sevk ediliyor.

Göğsünden yaralanan kişinin çatışmaya katılan çete üyelerinden biri olduğu tespit edilirken durumu ağır olan zanlının hayati tehlikesinin devam ettiği hastane yönetimi tarafından açıklandı.

Çatışma Polisler Olay Yerindeyken Tekrar Başlıyor

Polis ekiplerinin çatışma yerine gelip inceleme yaptıkları esnada tekrar silah sesleri duyulmaya başlıyor. Bunun üzerine mahalleyi ablukaya alan polis ekipleri 2 çete üyesini yakalıyor.

Olay ile ilgili olarak soruşturmayı derinleştiren polis ekiplerinin çatışmaya katılan tüm çete üyelerinin tespit edilerek yakalanması için operasyon başlattıkları açıklandı. Ayrıca mahallede tekrara bir çatışma yaşanmaması adına polis ekiplerinin mahalle içerisinde sürekli devriye attıkları bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.