1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İsmailağa Camisinin Önde Gelen Hocalarından Cübbeli Ahmet Hoca Hastaneye Kaldırıldı! Ahmet Mahmut Ünlü Kalp Krizi Mi Geçirdi?
İsmailağa Camisinin Önde Gelen Hocalarından Cübbeli Ahmet Hoca Hastaneye Kaldırıldı! Ahmet Mahmut Ünlü Kalp Krizi Mi Geçirdi?

İsmailağa Camisinin Önde Gelen Hocalarından Cübbeli Ahmet Hoca Hastaneye Kaldırıldı! Ahmet Mahmut Ünlü Kalp Krizi Mi Geçirdi?

İsmailağa Cemaati’nin en önde gelen isimlerinden birisi olan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili gündeme düşen bomba gibi bir iddia oluştu. Cübbeli Ahmet Hoca’nın kalp krizi geçirdiğine dair bilgiler gündemde yerini korurken haberin gerçekliği ise halen doğrulanmış değil. Peki Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi mi?

A+A-

Nutuk.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre; İsmailağa Cemaati’nin en önde gelen isimlerinden birisi olan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili gündeme düşen bomba gibi bir iddia oluştu. Cübbeli Ahmet Hoca’nın kalp krizi geçirdiğine dair bilgiler gündemde yerini korurken, hastanede tedavi altına alındığı bilgisine ulaşıldı. Haberin gerçekliği ise halen doğrulanmış değil. Peki Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi mi?

1965 İstanbul Fatih doğumlu olan Ahmet Mahmut Ünlü, vaiz ve hafız olarak biliniyor. Toplum içerisinde sevilmesi ile birlikte geçtiğimiz yıllarda televizyonlara da çıkan Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi Mi? Sağlık Durumu Nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca’ya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre hocanın kalp krizi geçirdiği söyleniyor. Hoca ile ilgili ortaya atılan iddia yerini korurken, sağlık bilgileri ise gizli tutuluyor.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın şeker hastalığı olduğu da biliniyor. Hoca ile ilgili henüz bir bilgi gündemde yerini almazken sağlık durumunun belirsiz olduğu biliniyor.

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak halk tarafında bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul doğumludur. 27 Şubat 1965 tarihinde dünyaya gelen ismailağa camisinin önde gelen hocalarından Cübbeli Ahmet Hoca Türk vaiz ve hafız olarak bilinmektedir. İsmailağa Cemaati’nin en önde gelen isimlerinden birisi olan Cübbeli Ahmet Hoca kısa süre içerisinde ülke çapında en çok tanınan hocalar arasında kendine yer bulmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.