1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İsmail Küçükkaya’dan kötü haber geldi! Karantinadaydı… İsmail Küçükkaya kimdir?
İsmail Küçükkaya’dan kötü haber geldi! Karantinadaydı… İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya’dan kötü haber geldi! Karantinadaydı… İsmail Küçükkaya kimdir?

FOX TV ekranlarının Çalar Saat isimli haber programını sunan İsmail Küçükkaya, geçtiğimiz günlerde korona testi yaptırdı ve sonucu pozitif çıktı.

A+A-

FOX TV ekranlarında Çalar Saat programı ile tanınan İsmail Küçükkaya covid – 19 testi yaptırdı. Testi pozitif çıkmasının ardından programdaki yerini Ezgi Gözeger’e bırakmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinde yapmış olduğu paylaşım sırasında korona olma ihtimali olduğunu ve bu yüzden evinde karantinada olduğunu dile getirmişti. Gelen son bilgilere göre yaptığı test maalesef ki pozitif çıktı.

Covid – 19 testi pozitif çıktı…

Gerçek Gündem’de yerini alan bir haberin detaylarına göre İsmail Küçükkaya’nın geçtiğimiz günlerde yaptırdığı covid – 19 testi pozitif çıktı. Yaptırdığı testin pozitif çıktığı ve sağlık durumunun da bir hayli iyi olduğunu, iyileşene kadar karantinada kalacak olduğu bilgisi geldi. Bir yandan da İsmail Küçükkaya sağlığına kavuşup tekrar testi negatif çıkana kadar Çalar Saat programında yerine İlker Karagöz gelecek. Şu anlık sağlık durumunun gayet iyi olduğu, karantina süreci bitip tekrar testleri negatif çıkana kadar ekranlardan bir süre uzak kalacak.

İsmail Küçükkaya kimdir?

FOX TV ekranlarının sabah haberlerini sunan Çalar Saat programı ile tanıdığımız İsmail Küçükkaya; 20 Ocak 1972 tarihinde Simav’da dünyaya gelmiştir. Haber sunucusu ve yazar olan Küçükkaya; 1993 yılında Gazi Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. İlk eşinden 2002 yılında ayrılan haberci Küçükkaya, 2016 yılında öğretmenlik mesleğine devam eden Eda Demirci ile dünya evine girmiştir. 2020 Ocak ayında Eda Demirci ile anlaşmalı olarak boşanan Küçükkaya, hafta içi her gün saat 08:00 ‘da çalar saat programı ile FOX TV ekranlarında sabah haberlerini sunuyor. 2019 yılında İstanbul ara seçiminden daha önce seçim özel yayın moderatörlüğünü de üstlenmiştir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum