1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! Vasıflı – vasıfsız personel alımları devam ediyor! Sektör için başvurular başladı…
İŞKUR’dan müjde! Vasıflı – vasıfsız personel alımları devam ediyor! Sektör için başvurular başladı…

İŞKUR’dan müjde! Vasıflı – vasıfsız personel alımları devam ediyor! Sektör için başvurular başladı…

İŞKUR’dan müjde geldi. Vasıflı ve vasıfsız olarak personel alımları işçi alımları devam ediyor. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayına alınan iş ilanları ile beraber yüzlerce vatandaş arasında vasıflı ve vasıfsız personel alımları devam edecek.

A+A-

İŞKUR üzerinden gelen duyurular kapsamında her ay binlerce işsiz olarak kayıtlı olan vatandaşlar da duyurular sayesinde iş bulma hakkını elde ediyor. İŞKUR üzerinden işleri yayına alan iş yerleri de bir yandan işçi bulurken herkes rahat bir şekilde iş bulma hakkını elde ediyor. İşte İŞKUR güncel iş ilanları ve detaylar…

İŞKUR işçi alımları ile hız kesmeden tüm vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. Her hafta onlarca iş ilanları açılarak birçok kişinin rahat etmesine olanaklar sunuluyor. Bu sefer de birçok firma için vasıflı vasıfsız fark etmeden yüzlerce alım yapılacak.

İŞKUR güncel iş ilanları

İŞKUR birçok farklı alan ve birçok il içerisinde istihdam etmeleri için personel alımlarına son hızı ile devam ediyor. Bir yandan da iş ilanlarını düzenli olarak yayına alıyor olması herkesin kendine uygun meslek bulmasına yardımcı oluyor.

İŞKUR genel başvuru şartları

İŞKUR genel şartları incelenecek olduğu zaman;

  1. TC vatandaşı olarak yer almak
  2. Kişiler için sunulan kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak
  3. Görevlerin tamamlanmasına engel olacak zihinsel bedensel ya da ruhsal engellerin yer almaması
  4. Devlet güvenli yanı sıra anayasal düzen ile beraber bu düzen işleyişlerine engel olacak suçlardan ötürü hüküm almamış olmak
  5. İŞKUR üzerinde işsiz olarak kayıt olmak
  6. En az 15 yaşını doldurmuş olma şartları istenir.

İŞKUR nasıl kayıt olunur?

İŞKUR kayıt adımlarını tamamlamak isteyen vatandaşların ilk olarak belirli kurallara dikkat etmesi gerekir. Üyelik sistemi sırasında iş veren ve işçiler ayrılmıştır. Vatandaşlar hangi bölümde yer alacaklar ise ona göre bir seçim yapmaları gerekir. Üye olmak için kendilerinden istenen formları doldurduktan sonra üyelik hesapların aktif hale gelmesi için e posta ya da telefon numarası girmek gerekir. Buralardan birine gelen onay kodu ile aktif edilir. İnternet üzerinden bu şekilde yapılabilecek olduğu gibi en yakın İŞKUR şubelerine gidilerek oradan da başvuru adımları tamamlanabilir.

Sisteme kayıt olan vatandaşlar eğer kendilerine gelen mesajları sistem üzerinden okumazlar ise ortalama 15 gün içerisinde mesajlar silinir. Kayıt adımları sırasında kişilerin iletişim bilgilerinden kişisel bilgilerine, mesleklerinden eğitim bilgilerine kadar her şeyi eksiksiz ve doğru bir şekilde eklemesi gerekir. Buna göre sistem havuzunda yer alan meslek eşleştirilmeleri yapılır. Yanlış ya da eksik bilgi sırasında meslek eşleştirmeleri sırasında sorunların olması söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.