1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR’dan müjde! En az ilkokul mezunu kurum dışı personel alımı yapılacak…
İŞKUR’dan müjde! En az ilkokul mezunu kurum dışı personel alımı yapılacak…

İŞKUR’dan müjde! En az ilkokul mezunu kurum dışı personel alımı yapılacak…

Resmi gazetede tüm detaylar yayına alındı. İŞKUR aracılığı ile Gazi Üniversitesi hastanesinde istihdam edecek personel alımları yapılacak. Başvurular 14 Aralık tarihinde başlarken 18 Aralık tarihinde son bulacak.

A+A-

Resmi gazetede tüm detaylar yayına alındı. İŞKUR aracılığı ile Gazi Üniversitesi hastanesinde istihdam edecek personel alımları yapılacak. Başvurular 14 Aralık tarihinde başlarken 18 Aralık tarihinde son bulacak.

Hastane hizmetlisi ve temizlik görevlisi alımları sırasında başvuru yapacak vatandaşların en az ilkokul mezunu olması gerekir. İlan sırasında; ‘’ Gazi Üniversitesi Hastanesinde istihdam etmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi alınması sırasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ile beraber Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayesinde aşağıda yer alan tabloda dağılımı ile gösterilen şekilde "Sürekli İşçi" alımları hız kesmeden yapılacaktır. ‘’ tarzında açıklaması ile dikkatleri çekti.

İŞKUR kapsamında aranan şartlar

  1. TC vatandaşı olmak
  2. 18 yaş sınırını aşmış olmak
  3. Affa uğramış olsa dahi bu süreçlerde devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  4. Kamu haklarından yararlanabiliyor olmak
  5. Görevini yerine getirecek bedensel, ruhsal ya da zihinsel engelin yer almaması
  6. Herhangi bir SGK kurumundan maaş almamak, emekli ya da malulen emekli olmamak
  7. İki aylık deneme süresinde başarılı olmak, olamayanların sözleşme feshi
  8. Başvuru sırasında istenen şartları yerine getirmedikleri ilerleyen süreçlerde anlaşılan vatandaşların sözleşmeleri her süreçte fesih edilebilecek.

Başvuru süreçleri nasıl olacak?

14 Aralık tarihi ile başlayan başvuru süresi 18 Aralık tarihinde son bulacaktır. Adaylar İŞKUR resmi internet sitesinden başvuru yapabilecekleri gibi, ALO 170 İŞKUR hattı üzerinden de başvurularını yapabilecektir.

Kura detayları belli oldu…

İŞKUR kapsamında gelen listede bulunan asil ve yedek adayların belirlenmesi için 28 Aralık 2020 tarihinde 10:00 da Gazi üniversitesi ana giriş kapısı a kapısı yanı konser salonunda noter huzuru ile çekiliş yapılacaktır. Korona virüs salgınlarının yayılmasının bir nebze de önüne geçmek için adaylar kontrollü olarak salona alınacaktır. www.gazi.edu.tr gazi üniversitesi rektörlüğü internet sitesinde kura sonuçları belirlenecektir, adaylara yazılı olarak gönderilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.