1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. İŞKUR Evde Paketleme İlanını Yayınladı! Sınırlı Sayıda Kişi Alınacak, Hemen Başvurun!
İŞKUR Evde Paketleme İlanını Yayınladı! Sınırlı Sayıda Kişi Alınacak, Hemen Başvurun!

İŞKUR Evde Paketleme İlanını Yayınladı! Sınırlı Sayıda Kişi Alınacak, Hemen Başvurun!

İŞKUR yaşanan korona virüs salgın süreçlerinde destek olmak için her an yeni iş fikirleri ile gelmeye devam ediyor. Yumurta paketleme işi için tam 41 personel alım yapılacağı hakkında duyurusunu yayına aldı.

A+A-

Peki, paketleme işi nedir, kimler yapabilir, hangi şartlar istenir ve ne kadar kazandırır? Akıllarda yer alan tüm soruları sizler için derledik.

İŞKUR yumurta paketleme alımları için başvuru yapacak vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi gerekir. İşsiz olarak İŞKUR kaydı olan vatandaşlara biraz da olsa destek olmak için şimdi de yumurta paketleme işi sunuyor. Peki kimler ne kadar kazanacak?

Başvuru sırasında hangi şartlar aranır?

Yayına alınan işler sırasında her ne kadar özel şartlar aranıyor olsa bile vatandaşların ilk olarak genel şartları yerine getirmesi gerekir. Bunlar;

  1. TC vatandaşı
  2. 18 yaşını doldurması
  3. Erkeklerde askerlik durumunun aradan çekilmesi
  4. En az ilkokul mezunu olmak
  5. Bedensel, zihinsel ya da ruhsal engellerin olmaması
  6. Kamu haklarından mahrum edilmemek
  7. Adli sicil kaydın temiz olması
  8. Güvenlik soruşturmasında olumlu çıkma şartları aranır.

İŞKUR yumurta paketleme iş ilanı veren iller

İŞKUR paketleme işi ile dikkatleri çekiyor. Bunlar;

·  Gaziantep paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 2 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Gaziantep özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 5 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Sivas özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 6 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Ankara özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 3 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Kastamonu özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 3 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 2 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Tekirdağ özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 5 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Gaziantep özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 2 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Gaziantep paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 6 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  İstanbul özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 5 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa özel ve daimi paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 1 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

·  Bursa paketleme işçisi olarak istihdam etmek isteyen vatandaşlar için 3 açık pozisyonu ile gerekli şartları yerine getirenler arasından personel alımları devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum