1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İŞKUR 56 bin 987 Personel alımı için talep geldi..! E-Devletten hemen başvurun! Her meslek var..
İŞKUR 56 bin 987 Personel alımı için talep geldi..! E-Devletten hemen başvurun! Her meslek var..

İŞKUR 56 bin 987 Personel alımı için talep geldi..! E-Devletten hemen başvurun! Her meslek var..

İŞKUR’dan işsizleri sevindirecek son dakika kararı: 57 Bin 434 Personel alımı yapılacak! Özellikle de korona virüs salgının ardından pek çok vatandaş işsiz kalırken normalleşme sürecinde de İŞKUR personel alımları devam ediyor. İŞKUR tarafından istihdam edilecek 57 bin 434 personel aranıyor.

A+A-

Özellikle de korona virüs salgının ardından pek çok vatandaş işsiz kalırken normalleşme sürecinde de İŞKUR personel alımları devam ediyor. İŞKUR tarafından istihdam edilecek 56 bin 987 personel aranıyor. İŞKUR üzerinden yapılacak olan bu personel alımlarına dair ilgili ilanlar da internet sitesi üzerinden peş peşe yayınlanmış bulunuyor.

İş arayan pek çok vatandaş İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirerek istihdam edebiliyorlar. Ülke içerisinde istihdamın kontrol edilebilmesi ve düzenlenebilmesi amacıyla kurulmuş olan İŞKUR tarafından iş arayan vatandaşlar iş sahibi olmaya devam ediyor. İstihdam etmeyi umut eden pek çok vatandaş İŞKUR’a başvurularını gerçekleştirerek yayımlanan ilanlara başvurabilmekte ve iş sahibi olabilmektedirler.

İŞKUR başvuru ve iş arayan kaydı nasıl oluşturulur?

İş bulmak isteyen vatandaşlar İŞKUR başvuru yapmak için öncelikli olarak İŞKUR’un resmi internet sitesine girebilirler. Burada başvurularını son derecede kolay bir şekilde gerçekleştirebilirler. İŞKUR’da iş arayan kayıtlarını oluşturmaları halinde, istihdam edebilecekleri işleri kolaylıkla bulabilmektedirler.

İŞKUR iş arayan kaydı oluşturma için girilecek olan bilgiler yönlendirilecek olan danışman ve uygun ilanların bulunması konusunda son derecede büyük bir önem arz ediyor. Vatandaşların girmiş oldukları bu bilgiler sayesinde yayımlanan diğer ilanlar ile zaman kaybetmelerine gerek kalmadan kendilerine en uygun olan ilanları kolaylıkla bulabiliyorlar. Vatandaşlar iş kaydı oluşturulması esnasında kullanıcı adı ve şifreleri ile birlikte kişisel bilgilerini de girmeleri isteniyor. Bu şekilde vatandaşlar son derecede kolay bir şekilde sisteme dâhil edilebilmektedirler. Girilen bilgilerde kişisel bilgiler olarak eğitim durumu, adres, telefon numaraları ve iş tecrübeleri gibi bilgiler yer alıyor.

İŞKUR CV doldurma

İŞKUR iş arayan kaydı oluşturma esnasında girilen öz geçmiş bilgilerinin doğru olması iş bula sürecini de kolaylaştırmaktadır. Kaydın oluşturulması sonrasında kişiler kendilerine en yakın olan İŞKUR şubelerinden şahsen ya da telefondan iletişim kurarak onay numaralarını alabilmekte ve hesaplarını aktif hale getirebilmektedirler. İş arayan kaydının oluşturulması sonrasında vatandaşlar siteme girerek başvuru ilanlarını son derecede kolay bir şekilde takip edebilmektedirler. Yine başvurularının ne durumda olduğunu kontrol etmek adına da “başvurularım” sekmesine gelerek buradan kolaylıkla takiplerini yapabilmektedirler.

İŞKUR Personel Alım İlanları

İŞKUR personel alım ilanları son durumda 56 bin 987’ye ulaşmış durumda. 56 bin 987 personel alımı için ilanlar peş peşe yayımlandı. İstihdam etmek isteyen vatandaşlar İŞKUR’da iş arayan kayıtlarınıoluşturarak bu ilanlar arasında kendilerine en uygun olan ilanlara kolaylıkla erişebilmektedirler. Başvuru yapmak istedikleripozisyonları seçerek başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Yine tercihlerine göre göre iş arayan kaydı oluşturmadan e-devlet üzerinden de giriş yaparak iş ilanlarına erişebilmektedirler.

İŞKUR personel alım ilanları için tıklayın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum