1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İntihar Mı Cinayet Mi? Ümit Can Uygun’un Annesi Ölü Bulundu! Aleyna Çakır’ın Katil Zanlısı Açıklama Yaptı…
İntihar Mı Cinayet Mi? Ümit Can Uygun’un Annesi Ölü Bulundu! Aleyna Çakır’ın Katil Zanlısı Açıklama Yaptı…

İntihar Mı Cinayet Mi? Ümit Can Uygun’un Annesi Ölü Bulundu! Aleyna Çakır’ın Katil Zanlısı Açıklama Yaptı…

Aleyna Çakır ölümünden sorumlu tutulan Ümit Can Uygun’un annesi Gülay Uygun, Ankara Keçiören’de silahla vurulmuş halde bulundu. İntihar şüphesi üzerinde durulurken; cinayet ihtimali de gündemde.

A+A-

Ankara’nın Keçiören ilçesinde ormanlık alanda kafasından silahla vurularak cansız şekilde bulunan Gülay Uygun, olay yerine gelen eşi Durak ve Oğlu Ümit Uygun, yaptıkları açıklamalarda Müge Anlı ve ekibini suçladı.

Bugün İfade Verecekti!

Katil şüphesi taşıyan Ümit Can Uygun’un annesine suçlamaların ardından soruşturma açılmıştı ve bugün ifade verecekti. İfade vermeden önce intihar ettiği iddia edilen kadın; ormanlık bir alanda ölü bulundu.

Cansız Bedeni Bulundu

Sabah saatlerinde evden çıkan Uygun’dan bir süre sonra haber alınamadığı için yakınları polise haber verdi. Kayıp kadını arayan güvenlik güçleri ve ailesi; ormanlık alanda cansız bedeniyle karşılaştı. Polisler çevre güvenliği için güvenlik şeridi çekerken; sağlık ekipleri Gülay Uygun’da kontroller yaptı. Uygun’un akrabaları olay yerinde göz yaşı döktü.

“Müge Anlı Ve Yanında Çalışanlar Suçludur”

Annesinin intiharı ardından hiç konuşmadığını belirterek söze başlayan Ümit Uygun, Aleyna’nın babasını kızına tecavüz etmek ile suçlarken; avukatının sessiz kalması konusunda kendini tembih ettiğini ifade etti. Sözlerine Müge Anlı’yı suçlayarak devam eden Uygun, “Bu ölümden de Müge Anlı ve yanında çalışıp da beni 24 saat arayanlar suçludur. ‘Oğlum buraya bağlan’ diyenlerdir. Bizzat hepsinden şikayetçiyim.” Diyerek kendini ifade etti.

O Kadar Gururluydu Ki Dayanamadı…

Eşi Gülay’ın mektup bırakarak intihar ettiğini açıklayan Durak Uygun, eşinin Müge Anlı’nın suçlamaları sonucunda intihar ettiğini ve tüm bu suçlamalara dayanamadığını ifade etti.

Açıklamalara devam eden Avukat, “Olayların çözüleceği yer televizyonlar değil, adliyelerdir.” Derken; Gülay Uygun’un vefatının yanı sıra Müge Anlı’yı hedef aldı.

Beni Aradı!

Açıklamalarına devam eden avukat; ‘abi benim bir suçum yok, oğlum suçsuz, ben bu iftirayı nasıl kaldıracağım' dedi. Ağlamaklı aradı. Akşamına cansız bedeniyle karşılaştık. Olayları çözecek yer adliyedir.” Dedi.

Cinayet Mi İntihar Mı?

Sosyal medya platformlarında Gülay Uygun’un görüntülerinin yayılmasının ardından, akıllara cinayet mi intihar mı sorusu geldi.

Kafasının arkasından vurulma suretiyle intihar ettiği söylenen kadının ayakkabısının ayağında olmaması, maskesinin hala takılı olması ve elinin göğsünün üzerinde bulunması cinayet ihtimalini gündeme getirdi. Yanında bulunan alışveriş poşetleri de bu ihtimalleri ve iddiaları güçlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde soruşturma açılan ve kurum bünyesinde yaşayan çocukların 18 yaşlarını aştıktan sonra pavyonlara pazarladığı söylenen kadının; bugün ifade verecekken gece saatlerinde intihar etmesi; cinayet ihtimallerini doğrular nitelikte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.