1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İntihar Etti Dedi, Sağlık Ekiplerini Aradı: Uyanan Kadın Gerçekleri Anlattı… Olayın Aslı Çok Farklıymış!
İntihar Etti Dedi, Sağlık Ekiplerini Aradı: Uyanan Kadın Gerçekleri Anlattı… Olayın Aslı Çok Farklıymış!

İntihar Etti Dedi, Sağlık Ekiplerini Aradı: Uyanan Kadın Gerçekleri Anlattı… Olayın Aslı Çok Farklıymış!

Ankara’da polis memuru olarak görev alan Müslüm A. sağlık ekiplerini aradı ve karısının intihar ettiğini söyledi. Kadının hayati tehlikesi bulunurken yoğun bakımda tedavi altına alındı. Tedavi sırasında verdiği ifade sırasında herkesi şok eden tamamen farklı olan gerçekler ortaya çıktı.

A+A-

Olay sırasında kadının isteği olmadan zorla cinsel ilişkiye zorlanması ve kadının evi terk etmek istediği sırada polis memurunun kendisini vurduğu ortaya çıktı.

Ankara Keçiören Osmangazi mahallesinde 13 Eylül günü Müslüm A. sağlık ekiplerini aradı ve eşinin silah ile kendini vurarak intihar ettiğini söyledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hayati tehlikesi olan kadını GATA hastanesine kaldırdı. Olay mevkiine gelen polis ekipleri tarafından yapılan inceleme sırasında Müslü A.’nın yüzünde gözüken tırnak izleri ve sıyrıklardan dolayı olayın iç yüzü farklı olabilir diye polis ekipleri tarafından göz altına alındı.

Eşim intihar etti…

Müslüm A. verdiği ilk ifade sırasında eşinin kredi çekerek aldığı evi ailesine devir etmek istemesinden dolayı aralarında tartışma meydana geldiği, odalarını farklı yerlere ayırdıklarını, bir süre sonra da eşinin kendisine gelerek artık hayattan sıkıldığını ve boşanmak istediğini dile getirdiğini anlattı.

Eşinin evi terk etmek istediği anlarda kendisini sakinleştirmek için uğraştığını söylerken yatak odasında olan silahını almak için gittiği sırada bıktım artık öldüreceğim kendimi dediği anlarda aralarında arbede çıktığını ve çiziklerin o sırada oluştuğunu aktardı. Şüpheli koca arbede yaşanırken bir anda eşinin tetiğe basarak kendini başından yaraladığını ve kanlar içinde yere yığıldığını aktardı.

Uzun süre yoğun bakımda kaldı…

Hayatı riski devam eden kadın uzun bir süre yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alınınca ifade verdi. Verdiği ifade sırasında infaz koruma memuru olarak görev aldığını ardından hastaneye atandığını ve eşi ile de iki aylık evli olduklarını anlattı.

Ben seni çok sevdiğim için kıskanıyorum diyerek aileme gitmeme izin vermedi

İfadesi sırasında annesini özlediği için annesine gitmek istediğini, ellerini öpmek için kendisini Kırıkkale’ye ailesinin yanına götürmesini istediğini, fakat ben seni çok seviyorum bu yüzden kıskanıyorum diyerek izin vermedi ve yatak odasına gittiğini aktardı. Saat 14:00 saatlerinde uyandı ve mutfakta yanıma geldi. O anlarda aramızda bir tartışma çıktı ve beni darp etmeye başladı.

Rızam olmadan benimle ilişkiye girdi.

Kendini o arbede sırasında korumak istediği için boynuna çizik atan kadın; ‘’ gün boyu aralıksız olarak kavgamız devam etti. Saat 20:00 olduğu zaman beni zorla yatak odasına götürdü ve rızam olmadan bana tecavüz etti. Bu olay karşısında çok olumsuz etkilendim ve bir an önce evden çıkarak anneme gitmek istedim. Yatak odasında üstümü giyinerek dışarı çıkacağım sırada önüme geçti ve izin vermeyerek seni öldüreceğim dedi. Salona giderek her zaman TV ünitesine koyduğu silahını aldı ve seni vururum diye tehdit etti. Beni vuracağına asla inanmazdım. Gitmek için ısrar ettiğim sırada bana ateş etti ve bundan sonrasını en ufak hatırlamıyorum. ‘’ tarzında konuştu.

Birçok suçtan iddianamesi hazırlandı…

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı polis memuru Müslüm A. için; ‘’ eşini kasten öldürmek için teşebbüs etme, nitelikli bir şekilde cinse saldırı, kişini hürriyetinden yoksun bırakılması ve yaralama suçlarından dolayı iddianame hazırlandı. Müslüm A. verdiği ifadeler ile kadının verdiği ifadelerin örtüşmemesi, kadının gözünde ekimoz oluşacak şekilde darp edilmiş olmasının ortaya çıkması ve ikametten ayrılmak istemesine rağmen zorla tutulması ve rızası olmadan cinsel ilişkiye zorlanmasında dolayı kayıtlar tutuldu.

56 yıl hapis cezası…

Müslüm A’nın eşi SNA’ya karşı seni vururum, öldürürüm şeklinde tehditlerde bulunduğunun sabit olduğu belirtilen iddianame kapsamında şüphelinin kadına ateş ederek hayati tehlike geçirme eyleminden dolayı ifadeler verildi. İddianame kapsamında Müslüm A için 56 yıl hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.