1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İnsanlığın Geldiği Son Nokta! File Çorap ve Topuklu Ayakkabı Giydirdiği Köpeği 20 TL’ye Fuhuş İçin Kiralıyor!
İnsanlığın Geldiği Son Nokta! File Çorap ve Topuklu Ayakkabı Giydirdiği Köpeği 20 TL’ye Fuhuş İçin Kiralıyor!

İnsanlığın Geldiği Son Nokta! File Çorap ve Topuklu Ayakkabı Giydirdiği Köpeği 20 TL’ye Fuhuş İçin Kiralıyor!

Geçtiğimiz günlerde bir Facebook kullanıcısının yaptığı paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. File çorap giydirdiği köpeğe tecavüz eden ve bununla kalmayıp 20 TL karşılığında pazarlayan şahıs, yaptığı diğer paylaşımlarla da pes dedirtti! Konuya ilişkin görüntüler ve diğer detaylar haberimizde…

A+A-

HABER MERKEZİ - ÖZEL HABER

Geçtiğimiz günlerde bir Facebook kullanıcısının yaptığı paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. File çorap giydirdiği köpeğe tecavüz eden ve bununla kalmayıp 20 TL karşılığında pazarlayan şahıs, yaptığı diğer paylaşımlarla da pes dedirtti! 

İzmir’de ikamet ettiği belirtilen şahıs, Facebook hesabında akıllara durgunluk veren paylaşımlar yaptı. Yaptığı paylaşımlarda tecavüzü ve tacizi övmesinin yanı sıra; dini ve milli değerlere de hakaretler savurdu. Son olarak evinde tuttuğu bir köpeği kadın kıyafetleri giydirerek paylaşan şahıs; 20 TL karşılığında kiraladığını ifade etti.

Sahte Hesap Arkasında Sapkın İfadeler!

Sahte hesap kullanan ve adını gizleyen şahıs; kadınlara ve eşcinsel bireylere nefret söyleminde bulunurken; taciz ve tecavüz suçlarından yakalanan suçlulara ise övgüler yağdırdı. Gelen tepkilerin ardından köpeğin fotoğrafını silen şahıs; yeni paylaşımlar yapmaya ve pes dedirtmeye devam etti.

Sosyal medya platformlarında tepki gösterilmesinin ardından kullanıcılar tarafından tepki ve yorum yağmuruna tutulmasına karşın herhangi bir geri adım atmayan şahıs, üniversite öğrencisi olan ve tecavüz edilerek öldürülen Şule Çet için de çirkin ifadelerde bulundu.

Küfür Edilmesi Hoşuna Gidiyor

Yaptığı paylaşımlara öfke ve küfürler ile dolu onlarca yorum gelirken, söz konusu olan şahıs bu yorumları gülerek yanıtlıyor. Tepkiler ile daha da canileşen ve çirkinleşen O.S lakaplı şahıs, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

File çorap, topuklu ayakkabı giydirerek yere yatırmış olduğu köpeğin akıbeti bilinmezken; köpeği taciz ettiği görüntüleri ise sosyal medya hesabından kaldırdı.

1-131.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum