1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. INGBank muslukları açtı! Nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ödemesiz 50 bin TL kredi desteği!
INGBank muslukları açtı! Nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ödemesiz 50 bin TL kredi desteği!

INGBank muslukları açtı! Nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ödemesiz 50 bin TL kredi desteği!

INGbank vatandaşların yüzlerini güldürecek yeni bir kampanyayı duyurdu.Turuncu ekstra nakit iade fırsatıyla nakit desteği verecek ve kolay ödeme imkanı sunacak. ING Bank; kamu bankalarından sonra dikkatleri üzerine çekecek kredi oranları ve miktarları sayede vatandaşların yüzlerini güldürüyor. İşte bankanın kredi desteği....

A+A-

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat. En uygun faiz oranı ile kredi fırsatları ING Bank tarafından verilmeye devam ediyor. Sadece yüzde 1.24 faiz oranıyla kredi imkanları sunulacak. Müşterilerin kredi risk puan sistemlerine göre bu fırsatları düşük faiz oranları ile kredi puanı düşük olan vatandaşlar için sunacak. Ekim ayında ING Bank birçok kredi imkanı ile dikkatleri çekecek.

ING Bank kredi desteğinden yararlanmak için bankadan maaşları almak ve cepte kredi desteği uygulaması ile yüzde 1.24 faiz oranları kredi fırsatları için şubeye gitmeden anlık olarak başvurular yapılacak. Bir yandan 36 aya varan vade imkanları sunulurken bir yandan da 3 ay erteleme seçenekleri sunulacak. ING Bank Turuncu ekstra nakit iade avantajı sayesinde ödemeler çok rahat olacak. ING Bank; kamu bankalarının sonrasında en dikkat çekici kredi oranı ve kredi miktarları vermeye devam ederek vatandaşları mutlu edecek.

ING Bank turuncu ekstra nakit iade avantajı sayesinde vatandaşlar bütçelerine uygun kredileri rahat ödeme seçenekleri ile değerlendirebilecek. Kamu bankalarından sonra en dikkat çekici kredi imkanını getiriyor. Pandemi süreçlerinde vermiş olduğu destekler ile vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.

ING Bank ihtiyaç kredi başvuru sırasında gerekli evraklar

ING Bank tarafından sunulan kredi kampanyaları başvuru sırasında belirli evrakları hazırlamak gerekir. Onay alan kişilerin hazırlaması gereken evraklar;

  • TC kimlik kartı - ehliyet ya da pasaport
  • Yabancı uyruklu müşterilerden pasaport ile beraber oturma izni belgesi
  • Son üç ay içerisinde oturulan ikamet adresi
  • Doğalgaz - su - elektrik gibi bir fatura
  • Maaş bordrosu belgeleri hazırlanarak başvurular yapılmalıdır.

ING Bank'tan kredi alacak çalışanların hazırlaması gereken evraklar

Çalışan vatandaşların başvuru sırasında son aylarına ait maaş bordrosunun fotokopileri ya da çalışılan firmaların imzalı sirkülerinin verilmesi gerekir. SGK kurumları tarafından düzenlenen kimlik belgesi - gelir belgesi - tüzel kişiliği yer almayan kişiler için tacirler ile beraber meslek erbapları için vergi levhaları - hesap cüzdanlarına ait fotokopi - meslek kuruluşlarına dair alınan varsa üyelik belge fotokopileri - kredi işletme hesabı - vergi levhası ile son yıl için düzenlenmiş olan üyelik belgelerinin fotokopileri - kredi işletme hesabı özeti - firma ortaklarının şahsına ait vergi levhalarının verilmesi gerekiyor.

Çiftçiler için kredi desteğinden yararlanma süreçlerinde çiftçilik belgesi ile beraber teminat talep etme hakları karşısında kredi destekleri verilecek.

ING Bank Turuncu ekstra nakit kredi avantajı nedir ve en yüksek ne kadar alınabilir?

Vatandaşlar için ING Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredi desteği ile vadesiz hesaplardan aylık 750 TL tutarında harcama koşullarını yerine getirmek gerekir. Kampanya sırasında en fazla 50 bin TL ye varana kadar kredi çekme imkanları sunuluyor.

750 TL tutarında harcama yapılmazsa ceza ödenecek mi?

750 TL tutarında harcamalar gerçekleşmezse eğer son iki aylık süreç içerisinde nakit iade hakları kullanma imkanı bulunmayacak. Bu imkanlar değerlendirilmese bile faiz oranlarında bir değişiklik olması söz konusu olmayacak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler