1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İçişleri Bakanlığı’ndan şok etkisi yaratan karar! Tüm vatandaşların hayatını etkileyen karar açıklandı…
İçişleri Bakanlığı’ndan şok etkisi yaratan karar! Tüm vatandaşların hayatını etkileyen karar açıklandı…

İçişleri Bakanlığı’ndan şok etkisi yaratan karar! Tüm vatandaşların hayatını etkileyen karar açıklandı…

İç işleri bakanı yardımcısı ve aynı anda bakanlık sözcüsü olarak bilinen İsmail Çataklı; bir anda artışa geçen korona virüs vaka sayılarından dolayı gündeme gelen sokağa çıkma yasağı ile ilgili herkesi şok eden açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kısa sürede hızlı bir şekilde artan korona virüs vakalarının yanı sıra pandemi süreçlerinin ilk zamanlarında meydana gelen sokağa çıkma yasakları yeniden gelecek mi gelmeyecek mi vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor. İç işleri bakanı yardımcısı ve aynı anda bakanlık sözcüsü olarak bilinen İsmail Çataklı konu hakkında adeta herkesi şaşkına çeviren bir açıklamada bulundu. Duyan vatandaşlar üzerindeki şok etkisini bir süre atamadı. İşte herkesi şok eden açıklamanın detayları…

İsmail Çataklı açıklaması sırasında; ‘’ Sağlık Bakanlığı kapsamında işlemlerine devam eden bilim kurulu değerlendirmelerini yaparken, konu hakkında tavsiyelerini iletiyor. Sağlık bakanlığı bu konu hakkında değerlendirmeleri tam anlamı ile tamamlamasının ardından iç işleri bakanlığına uygun görülen karar iletiliyor.

Bu sayede alınması gereken önlemler uygulamaya geçiyor. Bu durumun canlı bir şekilde devam etmesindeki süreç, bir yandan da dinamik olarak devam etmesi gereken bir süreç oluyor. Canlı ve dinamik olarak ilerleyen süreç olması herkesi zorlayabiliyor. Bu çerçeve kapsamında zaten gerekli olan zamanlarda gerekli görülen önlemler alınmaya devam ediyor. Şu a alınan kararlar arasında sokağa çıkma yasağı gibi bir durum ön görülmediği gibi buna benzer durumlar da bulunmuyor. Bu sıralarda konu hakkında değerlendirmeler yok. Fakat ilerleyen zamanlarda bu aşamalara yeniden gelinmemek için ellerinden gelen her şey devam ediyor. ‘’ tarzında yaptığı açıklama ile dikkatleri çekti.

Sokağa çıkma yasağı geliyor mu?

Tüm vatandaşlar tarafından büyük bir merak ile araştırılmaya devam edilen konulardan bir tanesi de korona virüs süreçlerinde yaşlılara gelen sokağa çıkma yasağı ve sigara içme yasağından dolayı araştırmalar devam ediyor. Fakat gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman pek de böyle bir durum yok gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.