1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İçişleri Bakanlığı Açıkladı: Şırnak'ta Terör Operasyonunda 4 Jandarma Personeli ve 1 Güvenlik Korucusu Şehit Oldu
İçişleri Bakanlığı Açıkladı: Şırnak'ta Terör Operasyonunda 4 Jandarma Personeli ve 1 Güvenlik Korucusu Şehit Oldu

İçişleri Bakanlığı Açıkladı: Şırnak'ta Terör Operasyonunda 4 Jandarma Personeli ve 1 Güvenlik Korucusu Şehit Oldu

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'nın yönetiminde, dün Şırnak merkezindeki Bestler Dereler bölgesinde gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda dört jandarma personeli ile bir güvenlik korucusu şehit oldu.

A+A-

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'nın yönetiminde, dün Şırnak merkezindeki Bestler Dereler bölgesinde gerçekleştirilen bir operasyon sonucunda, SİHA'lar, Atak taarruz helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğiyle bir PKK/KCK teröristi etkisiz hale getirildi. Terörist, silahıyla birlikte ele geçirildi.

Operasyonlar bölgede devam ederken, bugün yapılan arama faaliyeti sırasında, bir mağarada sıkıştırılan bir terörist grubuyla çatışma yaşandı. Bu çatışma sonucunda, iki terörist daha silahlarıyla birlikte öldürüldü. Operasyon sırasında dört jandarma personeli ve bir güvenlik korucusu şehit oldu.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı: "Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Aynı şekilde yaralanan güvenlik korucumuz ve askerimize acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.