1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı... İstanbul'da iki metro hattı birleştirildi
İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı... İstanbul'da iki metro hattı birleştirildi

İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı... İstanbul'da iki metro hattı birleştirildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı'nın raylarını kaynatarak iki hattı birleştirdik" dedi.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'un ulaşımı için kıymetli bir aşama" diyerek İstanbullular için önemli bir duyuru yaptı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, "Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı'nın raylarını kaynatarak iki hattı birleştirdik.

Marmaray ile entegreli hale gelecek bu metromuzun ilk etabı 2021'de İstanbulluların hizmetinde olacak" ifadelerini kullandı. 

-085.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.