1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Huawei P40 Resmi Görselleri Piyasaya Sızdırıldı
Huawei P40 Resmi Görselleri Piyasaya Sızdırıldı

Huawei P40 Resmi Görselleri Piyasaya Sızdırıldı

Huawei tarafından üretilen ve son zamanların gündeminin sadece koronavirüs olmasından dolayı tanıtımları yapılamayan P40 modelinin resmi olarak yer alan görselleri sızdırıldı.

A+A-

Fakat buna rağmen hayatın da bir şekilde devam etmesi gerekiyor. Çin içerisinde her ne kadar bu virüs bir anda hızlı bir şekilde yayılma gösterse bile kısa süre önce yapılan açıklamada artık etkinin azaldığı dile getiriliyor. Hatta fabrikaların bile yavaş yavaş açılmaya başlaması normal hayat gidişatına döndüklerine işaret ediyor. Önümüzdeki dönem içerisinde gerçekleşecek ve digital bir yapılanmayla devam edecek etkinlikler yer alıyor. Aynı Huawei etkinliği içerisinde olduğu gibi....

Huawei P40 Resmi Görselleri Sızdırıldı

Huawei Çin içerisinde önde gelen teknoloji devi olarak bilinmektedir. 26 Mart tarihi içerisinde yeni P serisi içerisinde yer alan P40, P40 pro, P40 premium modellerini bir anda tanıtıma sunması ile bekleniyor. Şimdiye kadar olan süreç içerisinde modeller ile ilgili olan birçok raporun ve görsellerin sızdırılması sağlanmıştı. Fakat bu sefer resmi olarak yer alan Huawei P40 modelinin görselinin sızdırılması gerçekleşti.

huwai-p40-gorseli.png

Sızıntı aslında dünyanın en güvenilir markaları arasında yer alan @evleaks Huawei P40 modeline ait olan resmi görselini takipçilerine atarak bir paylaşım yaptı.  Bu arada hatırlamakta fayda olacaktır ki son sızdırılması sağlanılan rapor içerisinde Huawei tüm P40 modellerine 5G desteği vereceğine ilişkin olan farklı bilgiler de yer alıyordu. Yayımlanan görsellere bakılacak olursa aslında sızan bilgilerin doğruluk oranlarının çok yüksek olduğu dikkatleri çekiyor.

Çin içerisinde üretici firma olan Huawei bu sefer P40 modellerini muhtemele olarak Türkiye sınırları içerisinde de satışa sunacak gibi duruyor. Bu sefer Mate 30 Pro gibi gecikmeli bir süre olarak da değil. Üretilen telefonları kısa süre içerisinde tanıtımlarını yapmaları ve birçok ülke içerisinde satışa sunmaları beklenirken yeni üretilen P40 serisinin özellikleri de merak edilen noktalardan bir tanesi oluyor. Son zamanlarda geçirilen sıkıntılı günlerden sonra yine teknoloji konusunda bir imza atmaya hazırlanan telefonların 5G ile üretilmiş olması muhtemelleri de teknoloji düşkünü olan kişilerin sabırsızlanmasına neden oluyor.

Özel Haber - Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.