1. HABERLER

  2. GSM

  3. Hattı Vodafone, Turkcell, Türk Telekom olanlara büyük müjde! Az önce duyuruldu: Artık ücretsiz olacak
Hattı Vodafone, Turkcell, Türk Telekom olanlara büyük müjde! Az önce duyuruldu: Artık ücretsiz olacak

Hattı Vodafone, Turkcell, Türk Telekom olanlara büyük müjde! Az önce duyuruldu: Artık ücretsiz olacak

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom mobil şebeke servislerini kullananlar için duyuru yapıldı.

A+A-

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom mobil şebeke servislerini kullananlar için duyuru yapıldı. GSM operatörleri ile YÖK arasında deprem felaketinden etkilenen öğrenci ve akademik personele ücretsiz internet dağıtımı konusunda anlaşmaya varıldı.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'dan SIM kart sahiplerine sevindirici bir haber ulaştı. Bundan sonra çok sayıda GSM kullanıcısının ücretsiz internetten yararlanacağı belirtilirken, GSM operatörleri ile YÖK arasında anlaşma ilan edildi. Buna ek olarak, deprem felaketinden etkilenen öğrenci ve akademik personel için ücretsiz internet erişimi sağlanacağı açıklandı.

ÜCRETSİZ

Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell SIM kart sahibi öğrenciler ve eğitim personeli ücretsiz internetten ücretsiz yararlanma hakkına sahiptir. YÖK ile GSM operatörleri arasında alınan karara göre, deprem bölgesinde öğrenim gören öğrenci ve öğretim elemanları ile aileleri ve diğer illerde öğrenim gören öğrencilere ücretsiz internet hizmeti verildi.

PROGRAM İÇİN UYGUN

GSM operatörleri tarafından önemli bir karar açıklandı. YÖK ile firmalar arasında yapılan görüşmeler sonucunda depremden etkilenen öğrenci ve akademik personele ücretsiz internet sağlanacağı bildirildi. Karara göre Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell kullanıcıları ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.

AYLIK TAHSİS

GSM operatörleri, öğrencilerin eğitim amaçlı kullanmaları için ayda 6 GB ücretsiz internet sunuyor. Öğrencilerin ve eğitim personelinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere cep telefonlarına ücretsiz internet hizmeti tahsis edilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.