1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hastanede B12 iğnesi vurdurmaya giden kadın, gecenin bir vakti telefonuyla taciz edildi…
Hastanede B12 iğnesi vurdurmaya giden kadın, gecenin bir vakti telefonuyla taciz edildi…

Hastanede B12 iğnesi vurdurmaya giden kadın, gecenin bir vakti telefonuyla taciz edildi…

B12 iğnesi yaptırmak için hastaneye giden kadın gece yarısı hayatının şokunu yaşadı. Telefonuna gelen sen çok tatlısın diye bir mesajın ardından kadın ne olduğuna anlam veremedi. Sosyal medya mecraları üzerinden yaşadığı durumu dile getiren Nilgün isimli kadın, sağlık bakanlığının en kısa sürede konu ile ilgili olarak yaşadığı durumda dolayı kendisini aramış olduklarını dile getirdi.

A+A-

Ülkemizde her geçen gün yeni akıl almaz olaylar meydana gelmeye devam ediyor. Bu sefer ki taciz olayının adresi de bir hastane. Sadece hastaneye B12 iğnesi vurdurmak için giden Nilgün ismindeki kadın gece yarısı telefonuna gelen mesajın ardından neye uğradığını bilemedi. Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşım sırasında; ‘’ Bu söz konusu olan şahıs hastanede bana B12 iğnesi yaptıktan sonra gecenin bir yarısı numaramı bularak bana mesaj attı. Şimdi yaşadığım bu olaydan sonra siz söyleyin, ben kime ve nereye nasıl güveneceğim? Bu durumu gidip şikayet etsem gerçekten bir yaptırım uygulanacak mı? Artık ben her şeyden iğrenir bir hale geldim. ‘’ tarzında ifadeleri ile kendisine gece yarısı gelen mesajı ifşa etti.

Sağlık bakanlığı aradı…

Paylaşılan gönderiler kısa süre içerisinde on binlerce kişiye kadar ulaştı. Hastanede taciz olayın ardından Sağlık bakanlığı tarafından bir arama aldığını dile getiren Nilgün, pazartesi günü içerisinde şahıs için resmi işlemlerin başlatılacak olduğunu ve şikayetçi olacağını dile getirdi.

Sosyal medya mecrasında yapılan paylaşım adeta kısa süre içerisinde ülkemizin en çok konuşulan konularından bir tanesi haline geldi. Yaşanan bu taciz olayının ardından birçok tepki mesajı ile karşılaşıldı. Ekşi sözlük ve twitter gibi mecralar üzerinde hastaların özel numaralarının nasıl bu kadar rahat bir şekilde paylaşılıyor olduğunu, tacizde bulunan kişilerin yasalarda meydana gelen boşluklardan dolayı bu kadar rahat davranıyor olduğunu dile getirdiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum