1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Hasan Kiraz Olayında Son Dakika Gelişmesi! Kızları Elleme Hastalığı Olan Genç Öldürüldü mü?
Hasan Kiraz Olayında Son Dakika Gelişmesi! Kızları Elleme Hastalığı Olan Genç Öldürüldü mü?

Hasan Kiraz Olayında Son Dakika Gelişmesi! Kızları Elleme Hastalığı Olan Genç Öldürüldü mü?

Dalaman sınırlarında 3 yıl önce bir anda kayıp olan Hasan Kiraz'dan aile bir türlü haber alamadı ve bu durum karşısında Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaptılar. Hasan Kiraz ile son dakika gelişmeleri ise Müge Anlı tarafından program içerisinde aktarıldı.

A+A-

Hasan Kiraz'ın abisi geçirmiş olduğu bir trafik kazasının sonucunda kısmi bir şekilde felç geçiren ve beyninde meydana gelen ödem ile beraber devamlı bir şekilde ilaç kullanmak zorunda olan kardeşinde tik oluştuğunu anlattı.

Bu tik ile kadınları istemsiz bir şekilde taciz ediyordu. Peki Hasan Kiraz'a ne oldu, öldü mü yoksa hala yaşıyor mu?

Müge Anlı Hasan Kiraz olayında son durum ne oldu?

Yapılan haberlere göre Muğla Dalaman ilçesinde meydana gelen olay ardından Hasan Kiraz esrarengiz bir şekilde ortadan yok oldu. 30 yaşında olan genç adamdan tam üç yıldır en ufak haber alınamıyor. Üç yıl önce babası ile çalışmak adına bahçeye giden Hasan, akşam olmadan eve gidiyorum diye bahçeden ayrıldı ve o andan sonra bir daha haber alınamadı.

Hasan Kiraz geçirmiş olduğu bir kazanın ardından kısmi bir felç geçirdi ve beyinde ödem oluşumları meydana geldi. Bu ödem oluşumundan dolayı istemsiz bir şekilde kadınları taciz etme huyunun meydana gelmesini kardeşi dile getirdi.

Hasan Kiraz; geçirmiş odluğu bu trafik kazasının ardından her ne kadar kimse tarafından pek bilinmiyor olsa bile 231 bin TL değerinde tazminatı hak etti. Fakat bu para daha genç adamın hesabına yatmadan genç adam bir anda ortadan kayıp oldu. Esrarengiz bir şekilde kimseni haberi olmadan ya da en ufak bir iz bulunmadan ortadan kayıp olan adamın abisi Hüseyin Kiraz yasadışı olan yollar ile kardeşinin hesabında olan paralara ulaşabiliyor olduğunu aktardı.

Her ne kadar Hasan ortadan kayıp olsa bile abisinin sözlerine göre ara sıra da olsa hesaplarına giriyor olduğunu ve bu hesapları kontrol ediyor olduğunu aktardı. Hatta bu anlarda abi Hüseyin, kardeşi Hasan'ın bir gün çıkıp geleceği ihtimallerini de asla düşünmeden, kardeşinin hesabında yer alan paraların bir kısmını harcadığını dile getirdi.

Abi olan Hüseyin Kiraz; bu anlarda kendisini tehdit eden Niyazi isminde bir şahın olduğunu,  bunun için de tazminat parasının içinden tam 20 bin TL ona verdiğini dile getirdi. Daha sonra da bu durum karşısında kendini tehdit ettiğini dile getiren Niyazi isminde olan şahıs ile beraber iş yapabilmek adına da bu 20 bin TL yi vermiş olduğunu dile getirdi. Hasan Kiraz'a tazminat sırasında verilmiş olan 231 bin TL paranın iki parçada 40 bin TL'sini Niyazi isimli şahsa vermesinin ardından kalan 191 bin TL'nin de yine Niyazi isminde yer alan şahıs tarafından dolandırılmış olduğunu aktardı.

İddiaların odağında yer alan Niyazi ismindeki şahıs ise bugün bir anda canlı yayına bağlanma kararı aldı. Bu anlarda ailesi ile kendisini tanıştıran Süheyla ismindeki kişinin kendisine '' Hasan'ın aslında kayıp olmadığını, ailesi tarafından öldürüldüğünü, çocuğun normal olmadığını ve sıkıntılı biri olduğunu, para hesaba yattıktan sonra ailesine vermeyeceğini söylediği için ailesi tarafından öldürüldüğünü söylediği iddiaları ile dikkatleri çekti.

Niyazi Bey bu anlarda bir andan da Süheyla Hanım'ın kendisini aradığı anlarda ne kendisinin onu, ne de onun kendisini tanımıyor olduğunu dile getirdi. Bu açıklamaların da ardından adı geçen Süheyla da canlı yayını aradı ve ekranlara bağlandı.

Süheyla Hanım adı geçen durum karşısında Niyazi Bey'in bu anlarda kendisini ölüm ile tehdit ettiğini - para alabilmek adına herkes üzerinden usulsüz bir şekilde işler çeviren bir kişi olduğunu aktardı. Bir yandan da Hasan Kiraz tarafından annesinin çevresi için ben bir konuşursam çoğu kişinin bu olay karşısında başı yanacak dediği iddiaları dikkatleri çekmeye de başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.