1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Haluk Levent Resmen Çıldırdı Bu Duruma Sessiz Kalmadı! 2 Aylık Buzağı Tecavüze Uğradı! Tecavüzcüye Ceza Verilmedi…
Haluk Levent Resmen Çıldırdı Bu Duruma Sessiz Kalmadı! 2 Aylık Buzağı Tecavüze Uğradı! Tecavüzcüye Ceza Verilmedi…

Haluk Levent Resmen Çıldırdı Bu Duruma Sessiz Kalmadı! 2 Aylık Buzağı Tecavüze Uğradı! Tecavüzcüye Ceza Verilmedi…

Antalya Gazipaşa mahallesinde aklın bile algılayamadığı bir olay meydana geldi. Sadece 2aylık buzağıya cinsel saldırıda bulundu ama mala zarar gelmedi diye şahıs en ufak bir ceza bile almadı. 9 Ağustos günü hayvancılık yapan Abdulkerim Gürbüz, arkadaşı ile piknik yapmak için hazırlandığı sırada ahıra hayvanlara su ve yem verme için gitti.

A+A-

O sırada ahırın kapısının açık olmasından dolayı şüphelendi ve ahıra girdiği zamanlarda daha iki aylık olan buzağıya G.E. ismindeki şahsı cinsel saldırıda bulunurken yakaladı. Şahıs Gürbüz ile karşılaştığı zaman panikledi ve bir anda indirdiği donunu kaldırmaya çalıştı. Direk jandarma ekiplerine haber verdi ve şahıs kendisi için söylenenleri kabul etmedi.

Hayvanlarına zarar vermesinden dolayı köpeğe bakmaya gittiğini dile getireG.E. ismindeki şahıs için yapılan DNA testleri ile buzağıdan alınan DNA testlerinin aynı olduğu ortaya çıktı.

Ceza bile verilmedi

Konunun incelenmesinin ardından G.E. ismindeki şahın mala zarar verme gibi bir suç işlememiş olduğunu bu yüzden de sadece para cezasıyla cezalandırılması gerektiğini kamu adına kovuşturma konusuna gerek olmadığına karar verdi. Buzağı sahibi her ne kadar bu karara itiraz etse bile sonuç değişmedi. Buzağının cinsel saldırıya uğradığını kendi gözleri ile görmesi ve DNA sonuçlarının aynı çıkmasına rağmen savcılık sadece para cezası verdi. Sahibi bir an önce adaletin gelmesini ve bu G.E. ismindeki şahsın ceza almasını istedi.

Karara itiraz etti

Antalya barosu hayvan hakları kurulu başkanı Avukat Alev Arslan bu konu hakkında kararın hatalı olmasından dolayı itiraz ettiklerini dile getirdi. Eksik nitelendirmelerden dolayı bir an önce kararın değişmesi adına hareket edeceklerini dile getirdi.

Sapkın düşüncelerde yapılan bir eylemdi…

Hayvan istismarı Antalya sınırlarında bir hayli meydana geliyor olsa bile sadece para cezası veriliyor. G.E. ismindeki şahsın buzağıya karşı cinsel saldırıda bulunduğunun gözle görülmesi ve DNA sonuçlarının eşleşmesine rağmen sadece para cezası verildi. Bu durum insan ya da hayvana uygulanması asla fark etmemesi gerekir. Bu eylem gerçekten de sapkın düşünceler ile yapılan bir eylem bu yüzden de bir an önce hak edilen cezanın verilmesi gerekiyor.

Hayvan istismarı ya da hayvanlara karşı yapılan eziyetler için sadece para cezasının veriliyor olması aslında caydırıcılık olaylarını bir anda ortadan kaldırıyor. Hak edilen cezalar verilse aslında bu caydırıcılık durumları yapılacak. Cüzi miktarda yapılan para cezalarından dolayı en ufak caydırıcılıkları olmuyor.

Haluk Levent Çıldırdı …

2 aylık buzağıya cinsel saldırıda bulundu. Mala zarar gelmedi diye cezasız kaldı.  Haluk Levent yine krallığını gösterdi ve olaya müdahalede bulundu… Olay karşısında mahkeme heyetinden her ne kadar G.E. ismindeki şahsın buzağıya karşı cinsel saldırısı suç olarak görülmese bile Haluk Levent konuya el atacağını açıkladı. Açıklaması sırasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ‘’ 2 aylık buzağıya tecavüz ediliyor, ama mala zarar gelmedi diye cezasız kalıyor. ‘’ açıklaması ile konunun takipçisi olacağın dile getirdi.

G.E. ismindeki şahsın adının da Gasım Erdoğan olduğunu, artık şahsın olduğunun da kesinleştiğini, buzağının sahibi ile görüşmüş olduğunu ve her ne olursa olsun konunun takipçisi olacağını dile getirdi. Ferdinand çiftliğine hem buzağıyı hem de annesini bir hayır sever aracılığı ile aldırdıklarını açıklayan Haluk Levent bir kere daha iyi ki varsın dedirtti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.