1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Beklenen Xiaomi Redmi 8 Satışa Çıkıyor!
Beklenen Xiaomi Redmi 8 Satışa Çıkıyor!

Beklenen Xiaomi Redmi 8 Satışa Çıkıyor!

Resmi 7’nin devamı olan cihaz, XiaomiRedmi 8. Geçtiğimiz hafta Hindistan’da satışa sunuldu. Yeni cihaz, iki önemli unsura odaklanmış.

A+A-

Evet, bakıldığında Xiaomi redmi 8 için önemli özelliklerin pil ve kamera olduğu görülüyor. Akıllı telefon, RedmiNote 7 Pro’nun yerini alacak gibi gözüküyor. RedmiNote 8 Pro’nınlasmanından önce piyasaya çıkacak!

XiaomiRedmi 8 Özellikleri Neler?

Peki, merakla beklenen bu cihazın özelikleri neler? Başlangıç modeli olarak 3 Gb Ram ve 32 GB dahili depolama özelliği sunuluyor. 64 GB depolama ve 4 GB RAM donanımına sahip olacak cihaz, üç farklı renk seçeneği ile karşınızda. Xiaomi Redmi 8 özellikleri kullanıcılar tarafından yapılan açıklama ile son derece beğenildi. Beklenen cihazın en kısa süre içinde satışa girmesi ile kullanıcıları memnun etmesi bekleniyor. Renkleri ise oniks siyah, safir mavi ve yakut kırmızı olarak açıklanmıştır.

Xiaomi Redmi 8 Fiyat

Hindistan’da satışına başlanan cihazın fiyatı nedir? Kullanıcılar aynı zamanda sunulan bu cihazın hangi tutarda satışa çıkarılacağı konusunda merak içinde. Bakıldığında başlangıç modeli için 126 dolar gibi bir ödeme talep ediliyor. Ücretlendirmenin Türkiye için ne kadar olacağı ise henüz bilinmiyor Xiaomi redmi 8 fiyatları kapsamında araştırma yapılarak, sunulan ödemeler hakkında bilgi sahibi olunabilir.

Yüksek özellikler olan cihaz için belirlenen fiyatlar tarafınıza yakında sunulacak…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.