1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Huawei P30 Uzun Kullanım Testi
Huawei P30 Uzun Kullanım Testi

Huawei P30 Uzun Kullanım Testi

Huawei P30 serisinin ortanca modeli, en çok konuşulan modeller arasında olmayı başardı. Peki, kullanım testi sonucu ne?

A+A-

Öncelikle Huwaei P30 serisinin ortanca modeli, 6.1 inçlik Huawei P30. Uzun kullanım testinin sonucunda performans ve kalite konusunda bilgi verilmesi sağlanacaktır. Peki, bu testin aşamaları, sonucu nedir? İşte merak ettiğiniz test sonucu…

Başarılı Bir Kamera Deneyimi

Evet, Huawei kullanıcılarını bu modelde başarılı bir deneyim bekliyor. Aslına bakarsanız, direkt olarak HuaweiMate 20 serisinden sonra çıkan p30 serisi için de aynı kamera deneyimini en yüksek seviyede yaşatıyor diyebiliriz. İşlemcisi ise Kirin 980’dir. Diğer güçlü olan yanları ile de desteklenerek telefonun maksimum bir performans ile ortaya çıkması sağlanmıştır. Hem performans hem de en iyi özellikleri lieHuawei en iyi cihaz arayışı olan kullanıcıları tatmin edecek şekilde oluşturuldu söyleyebiliriz.

Uzun Kullanım Sonucu

Peki, cihazı uzun kullananlar ne gibi deneyimler elde ediyor? 2 – 3 aylık bir kullanım sonucunda cihazda ne gibi değişimler oluyor? Şarj sorunu ya da buna benzer herhangi bir sorun ortaya çıkıyor mu? Bununla alakalı yapılan açıklamalarda ise telefonun uzun kullanımda da sorunsuz şekilde bir hizmet verdiği ortaya çıkıyor. Kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir durumda olsa güç konusunda Huawei serisi kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Cihaz performansının en yüksek olması sağlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.