1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Taksim’de Köpek Dehşeti!
Taksim’de Köpek Dehşeti!

Taksim’de Köpek Dehşeti!

İstanbul Taksim Meydanı’nda yaşayan sokak köpeği kendisinin sevmek için kolunu uzatan kadının kolunu ısırarak kanlar içinde bıraktığı belirlendi.

A+A-

Isırılma olayı, saat 16.45 sularında İstanbul Beyoğlu Taksim Meydanı’nda meydana geliyor. Görgü tanıklarının iddialarına göre, bu ısırılma olayından önce de birçok defa meydan bulunan yerli ve yabancı turistleriısırdığıbelirtilen köpeği sevimli bulan Sibel Akbayrak isimli kadınköpeğe yaklaşarak sevmek istiyor. Talihsiz kadın kolunu uzattığı esnada köpek Sibel Akbayrak’ın kolunu ısırıyor. 

Köpeğin ısırma darbesiyle kanlar akan bir anda çevredekilerden yardım istiyor. Çevredekilerin ihbarıüzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri geliyor. Sağlık ekipleri kolu kanlar içerisinde kalan Akbayrak’a ilk müdahaleyi olay yerinde yapıyor.Kolundaki yaralı bölge sargıya alınan talihsiz kadın, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıyor. Sibel Akbayrak’ın sağlım durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği bilgisi verildi. Bu olaydan sonraköpeğin yaptıklarından haberi olmayan bazı turistlerin köpeğin fotoğraflarını çekmeye çalıştıkları görüldü. 

Saldırgan Köpek Barınağa Götürüldü

Yaşanan ısırma vakasından sonra harekete geçen Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, saldırgan köpeği uyuşturucu iğne kullanarak bayıltarak gözetim altına aldığı belirtiliyor. Bu esnadaçevrede toplanan hayvan severlerise köpeğin alınmamasının sağlamak için uzun süre engel çıkarmaya çalıştıkları görüldü. Olay yerinde bulunan polis ekipleri, hayvan severleri sakinleştirirken, ekiplerce bayıltılan köpek ise daha sonra veterinerler tarafından alınarak barınağa götürüldüğü bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.