1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Google Stadia Sınıfı Geçemedi!
Google Stadia Sınıfı Geçemedi!

Google Stadia Sınıfı Geçemedi!

Google tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan ve bugün itibariyle ABD’de kullanıma sunulanstream tabanlı yeni oyun servisi Google Stadia kullanıcılar tarafından beğenilmedi.

A+A-

Amerika Birleşik Devletleri’nde bugün itibari ile kullanıcıların beğenisine sunulan Stadia oyun servisi, gecikme sorunun en aza indirmek amacıyla aylarca servisin üzerinde çalışma yapılmıştı.Fakat bu çalışmaların fazla işe yaramadığı ilk gün yorumları ile ortaya çıktı. 

Amerika basını Google’ın stream tabanlı oyun servisi hakkında oldukça olumsuz yorumlarda bulundular. The Washington Post gazetesinin kullandığıGigabit internet hızında bile gecikme sorunu baş gösteren Stadia, diğer site ve kuruluşlardan da geçer not alamadığı görülüyor.

Gecikme Sorunu Herkesi Çileden Çıkarttı

The Washington Post gazetesinde konu ile ilgili yayınlanan habere göre; Stadia’da oyunda zıplamak için Spacebar’abasıldıktan sonra ancak 1-2 saniye sonra oyunda tepki olduğu dile getiriliyor. Bu durum kaliteli ve heyecan dolu bir oyun deneyimi yaşanmasını büyük oranda engellediği vurgulanıyor. Google Stadia ile ilgili yorumlarda genel olarak gecikme sorunun insanları çileden çıkarttığı yorumları yapılıyor.

Birçok gazete ve sosyal medya platformunda şuan itibari ile Google Stadia’yı almaya gerek olmadığı belirtiliyor. Yorumlarda internet hızı ile ilgili sorunu olan ya da çok hızlı interneti ol mayan kullanıcıların bu yeni oyun servisinden kesinlikle uzak durması tavsiye ediliyor. Google’ın bu gecikme sorununu nasıl aşacağı ise merak ediliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.