1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Popüler Uygulama TikTok Rekor Kırdı!
Popüler Uygulama TikTok Rekor Kırdı!

Popüler Uygulama TikTok Rekor Kırdı!

Son dönemin en popüler kısa video yayınlama uygulaması olan TikTok dünya genelinde 1,5 milyar indirme rakamına ulaşarak popülerliğini iyice arttırdığı görülüyor.

A+A-

Son dönemin en popüler kısa video yayınlama uygulaması olan TikTok, her geçen gün daha popüler bir hale bürünüyor. 2019 yılının ilk 10 aylık süresi zarfında 614 milyon kez indirilen TikTok uygulaması, genel toplamda 1,5 milyar indirme sayısına ulaştığı görülüyor.Piyasaya girdiği andan itibaren sürekli bir yükseliş trendi gösteren  TikTok, birçok popüler sosyal medya uygulaması için en önemli rakiplerden biri haline geldiği görülüyor.

Son dönende indirme sayısında çok büyük artışlar gözlenen TikTok, son yılların en popüler sosyal medya uygulamalarını da geride bıraktığı görülüyor.İnternet üzerinde araştırma yapan bir şirketin paylaştığı verilere göre TikTok, sadece 2019 yılının 10 aylık döneminde 614 milyon indirilme sayısına ulaştığı görülüyor.2018 senesine göre yüzde 6 oranında bir indirilme sayısı artışı gösteren TikTok, 2019 yılının Şubat ayı içerisinde 1 milyar indirilme sayısını da geçmeyi başarmıştı.

TikTok Devleri Geride Bıraktı

Sensor Tower isimli araştırma firmasının yayınladığı rakamlara göre TikTok’unbu sene büyük bir başarısı daha ortaya çıktı. Dünyanın en popüler ve en çok indirilme sayısına sahip sosyal medya platformları olanİnstagram ve Facebook’u geride bırakan TikTok, yılın en çok indirilen sosyal medya uygulamaları arasında 3. Sırada yer alıyor. WhatsApp’ın 1. sırada bulunduğu listenin ikinci sırasında Messenger bulunurken hemen ardından onları TikTok takip ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.