1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp’a Alışveriş Özelliği Geliyor!
WhatsApp’a Alışveriş Özelliği Geliyor!

WhatsApp’a Alışveriş Özelliği Geliyor!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp son dönemde sunduğu yeniklere bir yenisini ekleyerek artık uygulama üzerinden alışveriş imkânı sunacak.

A+A-

Dünyanın en çok kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma uygulaması olanWhatsApp ‘taartık yepyeni bir dönem start alıyor. Bundan böyle uygulama kullanılarak internet üzerinden artık alışveriş yapılabilecek. Dünya genelinde bazı küçük ölçekli şirketler WhatsApp üzerinden ürün satışı gerçekleştirse de bu yeni özellik son derece güvenilir ve hızlı bir alışveriş imkânı sağlıyor.

WhatsApp, kendi platformu üzerinden satış yapmayı son derece kolay ve güvenilir hale getirecek bu özelliğin yakında tüm dünya genelinde kullanıma sunmayı hedefliyor. WhatsApp Business uygulaması tarafından sunulan kataloglar, resmi web sitesi bulunmayan girişimciler tarafından sanal mağaza oluşturularak satış yapabilme imkanı sunuyor. Bu yeni özellik ile bundan böyle WhatsApp, web sayfası açılması zorunlu olmadan ürün satın almaya izin veriyor.

WhatsApp Business Yüklenmesi Gerekiyor

Bu yeni özellikle, ürünleri fotoğraf, fiyatları ve açıklamalarıyla listeleme imkânı sunuyor. Bu özelliğin genç girişimcilerin önünü büyük oranda açması amaçlanıyor.Kullanıcıların bu özellikten faydalanabilmeleri için iseWhatsApp Business uygulamasını indirmeleri gerekiyor.Bu internet dünyasında çığır açan özellik şu an itibariyle Brezilya, Almanya, Hindistan, Endonezya, Meksika, İngiltere ve ABD'de Android ve IOS kullanıcılarının kullanıma sunulmuş durumdadır.WhatsApp, bu yeni özelliğidünyanın geri kalanı ile birlikte 2019 yılına kadar herkese sunmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.