1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp Grupları İçin Beklenen Güncelleme Geldi
WhatsApp Grupları İçin Beklenen Güncelleme Geldi

WhatsApp Grupları İçin Beklenen Güncelleme Geldi

Dün yanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a bugün gelen özellik sayesinde artık sizin izin verdiğiniz kişiler dışında sizin izniniz olmadan gruplara ekleyemeyecek.

A+A-

WhatsApp uygulaması dünyanın en popüler ve en aktif mesajlaşma uygulaması olarak dikkat çekiyor. Dünya üzerinde her gün 300 milyondan fazla kişi bu uygulamayı son derece aktif bir şekilde kullanıyor. WhatsApp kullanıcılarının en çok şikâyet ettikleri konuların başında ise her gün kurulan onlarca WhatsApp sohbet gruplarına izin almak gereksinimiz olmadan eklenmek olarak görülüyordu. Çünkü güncelleme gelmeden önce arkadaş listesinde olduğunuz her kişi sizin izniniz olmadan sizi sohbet gruplarına ekleyebiliyordu. Bu durumda kullanıcıların alakasız onlarca grupta yer almasına neden olabiliyordu.

Güncelleme İle Sadece Seçili Kişiler Gruplara İzinsiz Ekleme Yapabilecek

WhatsApp’a gelen güncelleme ile birlikte artık sizin izniniz olmadan sohbet gruplarına eklenmek tarih oldu.  Bu özellik gizlilik ayarlarında etkinleştirilebiliyor. Burada 3 seçenek bulunuyor. Bunlar ‘’Herkes’’, ‘’Kişilerim’’ ve ‘’Şu Kişiler’’ oluyor. Son seçeneği seçtiğinizde sizin belirlediğiniz kişiler dışında hiç kimse sizin izniniz olmadan sohbet gruplarına ekleyemeyecek.

Bu özelliği etkileştirmek için WhatsApp ayarlar kısmına girerek Hesap → Gizlilik → Gruplar bölümüne giriş yaptıktan sonra 3 seçenekten birini seçiyorsunuz. Eğer WhatsApp uygulamanızda hala bu özelliği göremiyorsanız muhtemelen uygulamayı güncellememişsiniz demektir. Uygulamayı güncelledikten sonra bu yeniliği sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.