1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Güzellik merkezinde tecavüze uğradı...Emniyet Rozetini gösterip saldırdı!
Güzellik merkezinde tecavüze uğradı...Emniyet Rozetini gösterip saldırdı!

Güzellik merkezinde tecavüze uğradı...Emniyet Rozetini gösterip saldırdı!

İstanbul'da güzellik merkezi işleten 40 yaşındaki kadın, sosyal medya üzerinden iletişime geçerek tedavi olmak için gelen ve emniyet rozeti gösterip kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın cinsel saldırısına uğradı.

A+A-

İstanbul Kadıköy'de geçen haftasonu yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: 40 yaşındaki M.T. Adlı kadın, yeni açtığı işyerinde henüz daha tam faaliyete başlamadan kendine sosyal ağ üstünden bir şahıs ulaştı. İş yerinin adresini öğrenip tedavi için geleceğini söyledi. Ertesi gün iş yerine gelen kişi önce kendisini polis olarak tanıtı ve polis rozeti gösterdi. İş yerinin içerisinde gezip iddiaya göre, 'Birkaç eksik var, sizi karakola götürmem gerekmektedir' dedi.

BAŞINA SİLAH DAYADI

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, M.T.'den para isteyen bu kişi, M.T.'nin avukatını aramak istemesine de engel oldu. 'Paran yoksa farklı tipte halledeceğiz' deyip belinden silah çıkaran saldırgan, M.T.'nin başına dayayıp ona cinsel organını gösterdi. Ardından zorla cinsel saldırıda bulundu. Yaklaşık 40 dakika boyunca silah zoruyla dehşeti yaşatan adam elini kolunu sallayarak oradan uzaklaştı.

"UNUTAMAYACAĞIM TRAMVALAR YAŞATTI"

Yaşadığı şoku atlatan kadın önce avukatı Barış Erbaş'a, arkasından da polise giderek şikayet etti. Kendisine bunu yaşatan adamı ilk defa gördüğünü belirten M.T., "Bu olay her şeyden önce bende manevi açıdan derin yaralar açtı ve hayatımın geri kalanında unutamayacağım tramvalar yaşattı. Bu olaydan sonra uyku düzenim bozuldu, her uyumaya çalıştığımda dakikalarca dehşeti yaşamakta olduğum o kötü anlar gözlerimin önüne geliyor. Bu kişinin polis olmadığına inanmak istiyorum. Biran önce yakalanmasını ve rahatça uyumak istiyorum" dedi.

"BİR AN ÖNCE YAKALANMASINI İSTİYORUZ"

Avukat Barış Erbaş ise, "Bu olay müvekkilimde oldukça çok büyük bir travmaya yol açtı. O şahsın her an geri gelebileceğini düşünüyor. Zaten adam giderken tekrar geleceğim tarzı bir şeyler söylemiş. Kendisini polis olarak tanıtmış, polis rozeti kimliği göstermiş. Biz bir an evvel yakalanmasını istiyoruz. Olayın aydınlanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

8 ADET SUÇ KAYDI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan M.T. Ile sosyal ağdan müşteri gibi konuşup iş yerine geldiğinde kendisini polis olarak tanıtarak cinsel saldırıda bulunan şüpheli yakalandı. İddiaya göre M. T.'ye silah dayayıp cinsel saldırıda bulunan şüpheli mobilyacılık yapmış olduğu araçla geldi. Olayı gerçekleştirdikten sonra Başakşehir'de bir adrese kaçtı. Kamera görüntülerini inceleyen ekipler şüpheli Şevket K.'yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin 8 adet suç kaydının olduğu öğrenilirken, üstünde sahte polis kimliği ve rozeti çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.