1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Görenler Şoke Oldu: Aldatıldığını Düşünen Kadın, Bir Otel Lobisinde Soyundu!
Görenler Şoke Oldu: Aldatıldığını Düşünen Kadın, Bir Otel Lobisinde Soyundu!

Görenler Şoke Oldu: Aldatıldığını Düşünen Kadın, Bir Otel Lobisinde Soyundu!

İstanbul’da, dün gece saatlerinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Genç bir kadın, kendisini aldatan sevgilisini takip ederek; otele girdiğini gördü. Otel lobisinde yaşananlar ise, adeta pes dedirtti. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

A+A-

İstanbul’da Şoke Eden Anlar!

İstanbul Beyoğlu’nda yaşanan olaya şahit olanlar, şok üstüne şok geçirdi. Seher A. İsimli bir kadın, birlikte olduğu Adnan A.’nın kendini aldattığını düşünüyordu. Bunun üzerine sevgilisini 1 ay boyunca gizli bir şekilde takip eden genç kadın, dün gece sevgilisinin otele girdiğini gördü.

Sevgilisini takip ederek otele giren kadın; resepsiyon görevlisine sevgilisinin adını söyleyerek kaldığı odayı öğrenmeye çalıştı. Fakat görevliden olumsuz bir yanıt alan kadın, otel görevlisine bağırmaya başladı.

Resepsiyon görevlisi, genç kadının ısrarları üzerine adamın kaldığı odayı aradı. Fakat görevli, Adnan A.'dan görüşmek istemediği yönünde bir yanıt aldı. Görevli, genç kadına durumu anlattı. Bunun üzerine genç kadın üzerindeki paltoyu çıkardı ve sevgilisinin gelmemesi halinde soyunacağını belirtti. Karşılaştığı durum üzerine şok geçiren görevli; zaman kaybetmeden polisi arasa da; genç kadın üzerindekileri çıkarmaya devam etti. Çırılçıplak kalana kadar soyunan genç kadın, polislerin müdahalesi üzerine paltosunu giyinerek emniyete götürüldü.

Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Genç kadın, olayla ilgili yaşadıklarını anlattı. Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Oteldeki güvenlik görüntüleri ise delil olarak alındı. Genç kadın hakkında hayasızca harekette bulunduğu gerekçe gösterilerek dava açıldı. 6 aydan 1 yıla kadar hapsi istenen genç kadın, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.