1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Genç Kıza Uyuşturucu Madde Verip Tecavüz Etti! 'Seni Özgecan Gibi Öldürürüm.'
Genç Kıza Uyuşturucu Madde Verip Tecavüz Etti! 'Seni Özgecan Gibi Öldürürüm.'

Genç Kıza Uyuşturucu Madde Verip Tecavüz Etti! 'Seni Özgecan Gibi Öldürürüm.'

Mersin sınırlarında meydana gelen olay kan dondurmaya devam ediyor. H.G. ismindeki şahıs, daha 16 yaşında olan genç kıza alkol içirerek bedenine iğne yardımı ile uyuşturucu verdi ve genç kızın uyuşmasına neden oldu. Bu anlarda genç kızın uygunsuz olan resimlerini çektikten sonra cinsel istismar girişimlerine girdi.

A+A-

Mersin sınırlarında meydana gelen olay kan dondurmaya devam ediyor. H.G. ismindeki şahıs, daha 16 yaşında olan genç kıza alkol içirerek bedenine iğne yardımı ile uyuşturucu verdi ve genç kızın uyuşmasına neden oldu.  Bu anlarda genç kızın uygunsuz olan resimlerini çektikten sonra cinsel istismar girişimlerine girdi. Ardından bu çektiği görüntüler ile kıza tehditlerde bulunarak cinsel ilişkiye girmek için zorladı. Bu anlara asla boyun eğmeyen 16 yaşındaki genç kız, yaşadığı olaylardan ötürü cani şahıstan şikayetçi oldu. Twitterden paylaştığı resimlerin ardından seni de aynı Özgecan Aslan gibi öldürürüm ve beni daha içeri atabilecek adam anasının karnından doğmadı gibi tehditler olduğu ortaya çıktı.

2019 Mart ayında Mersin sınırlarında meydana gelen olay kan dondurdu. N.P. ismindeki genç kızı her ne kadar görüntüleri ailene gönderirim diye tehdit etmiş olsa bile kız korkmayarak şikayetçi oldu. Fakat bu anlarda tüm çekilen uygunsuz resimleri de sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Seni Özgecan Aslan gibi öldürürüm…

Gelen detaylara bakılacak olduğu zaman genç kızın görüntülerini sosyal medya hesaplarından yayınladıktan sonra bir yandan da seni de Özgecan Aslan gibi öldürürüm dediği sözler ön plana çıktı. Fakat genç kız her ne kadar kendisi için koruma kararı aldırmış olsa bile cani şahıs sürekli bunları ihlal etti. Soruşturmanın sonunda cinsel istismar, tehdit ve şantaj suçları olsa bile takipsizlik kararı geldi. Tam 9 ay boyunca susması hayatında olağan akışına aykırı bir durum olarak değerlendirildi. Her ne kadar genç kız karara itiraz edip yeniden dava açılmış olsa bile bu sefer de müstehcenlik suçlarından ceza geldi.

Genç kız kararların ardından verdiği ifade sırasında artık psikolojisinin tamamen alt üst olduğunu, akrabalarından arkadaş çevresine kadar herkesin kendisi ile uğraştığını ve özel numaralardan her gece çağrılar aldığını aktardı. Öldükten sonra mı adalet bulacak diye seslenen genç kız bir an önce rahat nefes almak istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.