1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gazeteci Reha Muhtar'ın Gürcan Biliç'e Verdiği Cevap Olay Oldu! Bu defa da Konuşursam seni rezil ederim! Herkes Bu Olaya Kilitlendi…
Gazeteci Reha Muhtar'ın Gürcan Biliç'e Verdiği Cevap Olay Oldu! Bu defa da Konuşursam seni rezil ederim! Herkes Bu Olaya Kilitlendi…

Gazeteci Reha Muhtar'ın Gürcan Biliç'e Verdiği Cevap Olay Oldu! Bu defa da Konuşursam seni rezil ederim! Herkes Bu Olaya Kilitlendi…

Gazeteci Reha Muhtar, Süper Lig hakemleri ile ilgili çeşitli yorumlarda bulunan spor yorumcusu Gürcan Biliç'e cevap verdi. Spor yorumcusu Biliç'in yorumları neler? Peki Reha Muhtar Gürcan Biliç'e neler söyledi? Reha Muhtar'ın konu ile ilgili görüşleri neler?

A+A-

Spor yorumcusu Gürcan Biliç, A Spor'da Süper Lig hakemleri ile ilgili çeşitli yorumlarda bulundu. Biliç, bu sezon hakem kararlarından en çok Beşiktaş'ın yararlandığını ifade ederken Reha Muhtar, spor yorumcusuna cevap verdi.

Gürcan Biliç'in hakemler ile ilgili yorumları ve Reha Muhtar'ın Biliç'e verdiği cevap, pek çok insan tarafından oldukça fazla merak ediliyor. Gürcan Biliç, Süper Lig hakemleri ile ilgili nasıl yorumlarda bulundu? Reha Muhtar bu konuda neler söyledi?

Gazeteci Reha Muhtar, Spor Yorumcusu Gürcan Biliç'e Neler Söyledi?

Spor yorumcusu Gürcan Biliç'in Süper Lig hakemleri ile ilgili çeşitli yorumları bulunuyor. A Spor'da çeşitli değerlendirmelerde bulunan Gürcan Biliç, Reha Muhtar'ın radarına takıldı. Bu yorumlardan bir tanesi de bu sezon hakem kararlarından en çok fayda sağlayan takımın Beşiktaş olduğuna dair.

Bu açıklamaların ardından kendi sosyal medya hesabından Bilgiç'e yanıt veren Reha Muhtar, Bilgiç'in hakemleri etkileme konusunda bir algı operasyonu yaptığını ifade etti. Reha Muhtar, hakemleri etkilemek adına algı operasyonuna girişmesi halinde Gürcan Biliç'in şeceresini açığa çıkaracağını söylemesi ise gündeme bomba gibi düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.