1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fox TV’ye Bomba Rakip Geliyor! Zuhal Topal İle Sofrada Programına Öyle Bir Rakip Geldi Ki…
Fox TV’ye Bomba Rakip Geliyor! Zuhal Topal İle Sofrada Programına Öyle Bir Rakip Geldi Ki…

Fox TV’ye Bomba Rakip Geliyor! Zuhal Topal İle Sofrada Programına Öyle Bir Rakip Geldi Ki…

Fox TV kanalında gelin ve kaynana konusu ile ekranlarda yerini koruyan Zuhal Topal ile sofrada programına bomba rakip olarak gelen Yatıya Misafirim Var programı farklı kültürel yapılara sahip olan birden fazla insanı aynı çatı altında buluşturuyor.

A+A-

Zuhal Topal’la Sofrada programından çok farklı bir konsept ile ekranlara gelecek olan yatıya Misafirim Var programında eğlenceli görüntüler ekrana yansır iken programda oldukça eğlenceli anlar yaşanacak.

Fox TV’ye Oldukça Dişli Bir Rakip Geliyor! Reytinglerde Zuhal Topla İle Sofrada Programını Geride Bırakacak!

Fox TV’nin gelin ve kaynana formatı ile ekranlarda yer alan Zuhal Topal, Zuhal Topal’la Sofrada programına rakip olarak ekranlara gelecek olan Yatıya Misafirim Var programı farklı kültürel yapılara sahip birden fazla insanı aynı çatı altında bir araya getirecek. Zuhal Topal’la Sofrada programından çok daha farklı bir format ile Kanal D ekranlarına yerini alacak program Yatıya Misafirim Var programında eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Zuhal Topal ile aynı saatlerde yayımlanacak olan program kendine özgü öyküsü, içeriği ve formatı ile damak tadına düşkün herkesi ekrana kilitleyecek. Farklı farklı kültürlerden bir araya gelen yarışmacılar tek bir çatı altında toplanarak hafta içi her gün 16:00’da Kanal D ekranlarında yerini alacak. Yarışmacılar yatıya gelen misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması adına ellerinden geleni yaparak yarışma mücadelesi verecekler.

Yatıya Misafirim Var Programının Konsepti Nasıl?

Yarışma içerisinde toplam 5 farklı yarışmacı olacak. 5 yarışmacının 5’i de farklı şehirlerden olacak. Yarışmacılar evlerine gelen konukları en iyi şekilde ağırlamak için ellerinden geleni yapacaklar. Yarışmacılar her gün farklı şehirde olacaklar ve bulundukları şehri temsil edecekler. Gittikleri şehirde bir gece kalacaklar. Yarışmacılar misafir oldukları evde bulundukları şehrin kültürünü yakından tanıma şansı yakalayacaklar. Bunun yanı sıra yemekleri ile de becerilerini ve el lezzetlerini ortaya koyacaklar. Gün sonunda ise oylama yapılacak ve misafir olan yarışmacılar ev sahibinin sunmuş olduğu hizmeti ve yapmış olduğu yemekleri puanlayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum