1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fatih Altaylı Açıkladı, Milyonlar Şoke Oldu! ‘Kendime kola şişesi sokup hastaneye kaldırıldığım yalan’
Fatih Altaylı Açıkladı, Milyonlar Şoke Oldu! ‘Kendime kola şişesi sokup hastaneye kaldırıldığım yalan’

Fatih Altaylı Açıkladı, Milyonlar Şoke Oldu! ‘Kendime kola şişesi sokup hastaneye kaldırıldığım yalan’

Dün gün içerisinde Adnan Oktar ile ilgili olan dava sonuçlandı. Dava soncunda Adnan Oktar 9 bin 803 yıl ceza alırken; Habertürk gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı şoke eden iddialara imza attı. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Fatih Altaylı, iddiasına göre Adnan Oktar suç örgütü ile savaş verenlerden bir tanesi olmaktadır. Köşe yazısında "Kadın sattığımı, k.çıma kola şişesi sokup hastaneye kaldırıldığımı, pezevenklik yaptığımı yazdılar" ifadesini belirten Altaylı, bu örgüt tarafından kendisine tuzak kurulduğunu, ailesinin tehdit edildiğini ve evinin önünde içerisinde kamera bulunan araçları beklediğini de ekledi.

"Adnan Oktar ve Yardakçıları, Hak Ettikleri Cezaya Çarptırıldılar"

Altaylı, "Karanlık bir çetenin sonu" başlığını kullandığı ve açıklamalarda bulunduğu yazısında 30 yıldır süregelen bu durumların, mahkemeden alınan karar ile sona erdiğini belirtti.  Bu örgütün yakalanmasında, suçların belgelenmesinde, hak edilen cezaların verilmesinde yardımı geçen herkese içtenlikle teşekkürlerini sunan Fatih Altaylı, Oktar örgütü tarafından kendisine yapılanları tek tek yazıya döktü.

Fatih Altaylı, Adnan Oktar ve çetesi tarafından rahatsız edilen ailelerden gelen şikâyetler doğrultusunda, aileleri koruma altına alabilmek için dava açtığını belirtti. Bu durumun sonunda Oktar suç örgütünün kendisine ve ailesine zarar vermeye başladığını açıklayan Altaylı, davalarına olumsuz yanıt aldığını, hatta Oktar yanlısı bir hakim tarafından tarafına suçlamalar yapıldığını da yazısına ekledi.

"Yemedikleri Halt Kalmadı"

Fatih Altaylı, köşe yazısında sadece kendisine değil, gazeteci meslektaşlarının da Adnan Oktar suç örgütü tarafından rahatsız edildiği ve iftiralara maruz bırakıldığını dile getirdi. Bunun yanı sıra o zamanlar öğrenci olan eşinin rahatsız edildiğini ve asılsız iftiraların sürekli olduğunu söyledi. Örgütün bazı üyelerini dövdüğünü de satırlarına ekledi.

Altaylı, avukatı ile yaptığı görüşmede Adnan Oktar'ın ne kadar hapiste yatacağını sorguladığını ve avukatının af çıkmaz ise gün yüzü göremeyeceğini belirtti. En az 30 yıl hapis yatması beklenen Oktar'ın gün yüzü göremeyeceği ihtimalini duyan Altaylı, inşallah demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.