1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eylül Yağlıkara cinayetindeki son dakika gelişmesi kan dondurdu! Annesi onay verince cinsel istismarın üzeri bir anda örtüldü…
Eylül Yağlıkara cinayetindeki son dakika gelişmesi kan dondurdu! Annesi onay verince cinsel istismarın üzeri bir anda örtüldü…

Eylül Yağlıkara cinayetindeki son dakika gelişmesi kan dondurdu! Annesi onay verince cinsel istismarın üzeri bir anda örtüldü…

Ülkemizde her geçen gün akıl almaz olaylar çığ gibi büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda daha da bir artış gösteren cinsel istismar olaylarında bu sefer de daha henüz 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın uzun zamandır yaşadığı cinsel istismar kan dondurmaya devam ediyor.

A+A-

Ülkemizde her geçen gün akıl almaz olaylar çığ gibi büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda daha da bir artış gösteren cinsel istismar olaylarında bu sefer de daha henüz 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın uzun zamandır yaşadığı cinsel istismar kan dondurmaya devam ediyor.

Küçücük kıza karşı uygulanan cinsel istismarın üzerinin örtülmesi için öldürülen Eylül’ün annesinin de suç ortağı olduğu ve cinayeti onayladığı ortaya çıktı. Cinayetle ilgili gelen detaylar Eylül Yağlıkara’nın yaşadığı korku dolu anların gözler önüne serilmesine neden oluyor.

22 Haziran 2018 tarihinde Ankara Polatlı sınırlarında meydana gelen olayda Eylül Yağlıkara’nın ortadan kaybolması ile bir hafta sonra cesedine ulaşılması gelen bilgiler arasında. Eylül Yağlıkara’nın yaşadığı bu olayın arkasında küçük kızın annesinin de olduğu ortaya çıktı. Annesine 15 yıl 10 ay verilen hapis cezasının ardından küçük kızın yaşadıkları olayı ortaya serdi.

Gelen haberlere göre Eylül Yağlıkara’nın kandırılarak Uğur Koçyiğit tarafından bahçelerine götürüldüğü, cebir kullanarak kıza karşı cinsel istismar ettiği ortaya çıktı. Bu sırada elinden kaçarak köye inen kızın ailesi kızı aramaya başladı. Bulduktan sonra katilin annesi Huriye Koçyiğit ismindeki şahıstan da izin alarak kızı yakaladığı ve zorla arabasına bindirerek öldürdüğü ve bir alana gömdüğü ortaya çıktı.

Ankara 7. Ağır ceza mahkemesi tarafından konu için verilen kararın ardından olay anında Eylül Yağlıkara’nın kuzenleri ile beraber sanığa ait olan bahçede gittiğini oyun oynamak için çocuklarını sordu. Çocuklarının gelemeyecek olmasına rağmen beş dakika bekle gelirler diyerek kandırıp küçücük bedene cinsel istismar uyguladı.

Yakalayarak araca bindirdi…

Eylül Yağlıkara yaşadığı olay ardından cani şahsın elinden kurtuldu ve kaçarak köy meydanına kadar indi. Ailesi küçük kızı ararken cani adam da bir yandan küçük kızı arıyordu. Ailesine anlatmasından korkan Koçyiğit annesinden de izin alarak paniğe kapıldı ve olay ortaya çıkmasın diye kızı öldürmeye karar verdi. Köy meydanında korkulu bir şekilde gelen kızı bulan cani şahıs annesinin de verdiği onay ile küçücük kızı yakalayarak arabasına bindirdi. Her ne kadar Eylül Yağlıkara’nın kaçma çabaları olsa bile yine de başarılı olamadı. Yüzükbaşı ayrımına gelen cani şahıs küçücük kızı öldürdü ve gömdü.

Köye dönen katil bir de olayın ortaya çıkmaması için Eylül Yağlıkara’nın arama çalışmalarına katıldı. Olayın sır perdesi çözülünce yakalanarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Herkesi yanlış yönlendirdi…

2018 Haziran tarihinde Ankara Polatlı sınırlarında bir anda gizemli bir şekilde kaybolan Eylül Yağlıkara’nın ailesi ve polis ekipleri arama çalışmalarına başladı. katil zanlısının annesi Huriye Koçyiğit arama çalışmaları sırasında köpek kullanacağını ve böylece daha hızlı bulabileceklerini söyleyen polislere karşı paniğe düştü. Bu sırada katilin annesi ilk olarak katil oğlunu aradı ve durumu anlattı. Bunun ardından olayın farklı bir boyut kazanmasını sağlayarak çalışmaların farklı bir yöne dönmesi için küçük kızı köye gelen çingenelerin kaçırmış olabileceklerini anlattı. Her ne kadar yanlış yönlendirmeler yapsalar bile bir haftanın sonunda küçük kızın cesedi bulundu. Adli tıp incelenmesinin ardından gelen rapora göre olayın aslı ortaya çıkarak cani şahıs ve annesi tutuklandı.

2.jpeg3.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.