1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Evlilik vaadiyle kandırılan kadın, defalarca tecavüze uğradı! Kadının anlattıkları, herkesi şoke etti…
Evlilik vaadiyle kandırılan kadın, defalarca tecavüze uğradı! Kadının anlattıkları, herkesi şoke etti…

Evlilik vaadiyle kandırılan kadın, defalarca tecavüze uğradı! Kadının anlattıkları, herkesi şoke etti…

Yönetmeni tarafından evlilik vaadiyle kandırılan kadın; defalarca tecavüze uğradı. Yaşadıkları adeta kan dondururken; olaya ilişkin detaylar da medyaya yansıdı.

A+A-

Hindistan’da yaşayan bir yönetmen; dizi çekimleri yapılırken bir oyuncuyla tanıştı. Yakından ilgilenen ve aralarında duygusal bir bağ meydana gelen çift; defalarca beraber oldu. Evlilik vaadiyle genç kadını kandıran yönetmen; bir süre sonra tecavüz etmeye başladı.

2 yıl boyunca genç kadını evlilik vaadiyle kandıran yönetmenle ilgili, son dakika iddiaları ve gelişmeleri medyaya bomba gibi düştü. Versova kentinde yaşayan ve polise ifade veren kadın oyuncu; 2 yıldır ilişkilerinin bulunduğunu ifade etti.

Evlilik vaadinde bulunan yönetmen tarafından defalarca tecavüze uğradığını aktaran kadın; resmen söyledikleriyle kan dondurdu.

Evlilik Vaadiyle 2 Yıl Boyunca Kandırıldı!

Evleneceklerini söyleyerek genç kadını kandıran yönetmen, uzun süre boyunca tecavüz etmeye devam etti. Genç kadın, bir süre sonra niyetinin evlenme olmadığını anlayarak ayrılmak istedi. Bunun ardından dava açan kadın; yönetmenin kayıtlara tacizci olarak geçtiğini ifade etti.

Olaya ilişkin henüz net ve resmi bir karar bulunmazken; davanın sürdüğü aktarıldı. İşinden ayrılan kadın, psikolojik sorun yaşadığı gerekçesiyle tedavi görmeye başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.