1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esra Erol’da şok etkisi yaratan gelişme! Kıbrıs’ta eğitimdeyim dedi, Antalya’da çıktı! O günden sonra haber yok…
Esra Erol’da şok etkisi yaratan gelişme! Kıbrıs’ta eğitimdeyim dedi, Antalya’da çıktı! O günden sonra haber yok…

Esra Erol’da şok etkisi yaratan gelişme! Kıbrıs’ta eğitimdeyim dedi, Antalya’da çıktı! O günden sonra haber yok…

ATV ekranlarının gündüz kuşağındaki sevilen program Esra Erol’da yeni gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiren haberler insanı şok ediyor. Esra Erol’da meydana gelen olaylar adeta durgunluk yaratmaya devam ediyor.

A+A-

Milyonlarca vatandaşı bir hayli meraka sokan Fulya Fazilet Kanat nerede ve başına neler geldi?

Esra Erol’da programında son yayına gelen konu arasında Fulya Fazilet Kanat başına ne geldi? Fulya’nın kuzeni olan Seren’in olayların tamamını dayısına aktarmasının ardından Fulya halasının evini terk etti. O gün bugündür kimse kendisinden haber alamıyor. Kızının bulunması için Esra Erol’a katılan baba bir an önce kızının bulunmasını istiyor.

26 yaşındaki Fulya Fazilet Kanat Kıbrıs’ta mimarlık eğitimine devam ediyordu. Fulya Fazilet Kanat son sınıf öğrencisi, pandemi süreçlerinde de eğitim devam etmesini Kıbrıs sınırlarında olduğunu aktardılar. Babası kızını Kıbrıs’ta sanırken, yeğeni Seren; Fulya’nın Antalya’da olduğunu dile getirdi ve tüm gerçekler bir anda ortaya çıktı. Babasından gizli bir şekilde Antalya sınırlarında halasında kalmayı da bırakan kızını her yerde aramaya başladı.

Herkes bilgi toplamaya çalışırken kuzeninin anlattığı birçok şeyi ortaya çıkardı. Yavuz isminde biri ile görüştüğünü ve bu adamın evli olduğunu anlatan kuzeni arasında nasıl bir arkadaşlık olduğunu da tam olarak anlamadığını aktardı. Arayarak kendisine Fulya yanında mı diye sorduğu zaman yanında bir hafta çalıştığını dile getirdiğini aktardı.

Yavuzla mesajlaşmaları var…

Babası Esra Erol’da programına kızının bulunması için başvuru yaptığı zaman Yavuz Kaya ile aralarında mesajlaşmalar olduğunu açıkladı. Bir yandan da kızının kaldırımda üzerinde çiçekler örtülü bir şekilde yattığını dile getiren babaya bunları Seren anlattı. Telefon konuşması sırasında Yavuz Kaya genç kız ile aralarında bir bağ olmadığını dile getirdi.

Yavuz Kaya’nın yanında mı?

Genç kızın bulunması için Esra Erol’a başvuru yapan baba kızı Yavuz’un yanında mı diye merak ediyor. Yavuz Kaya bu süreçlerde; ‘’ Genç kızı tanımadığını, bir dükkan açtığını ve temizlik şirketinden yardım almak için eleman istediğini, gelen elemanların bir hafta dükkanda kaldıklarını, kendisini 20 gün önce emniyetten aldıklarını, ve yaşananları anlattığını. ‘’ dile getirdi.

Kendisine aralarındaki tek bağlantı durumunun iş olduğunu açıklayan Yavuz Bey aralarında sadece iş görüşmesi olduğunu açıkladı. Fakat genç kız hakkında hala bir şey bulunamadı. Genç kızın başına neler geldiği, nerede olduğu bir hayli merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.