1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esra Erol'da İlginç Olay! Komşusundan Hamile Kalan Esra Karakuş'un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı
Esra Erol'da İlginç Olay! Komşusundan Hamile Kalan Esra Karakuş'un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Esra Erol'da İlginç Olay! Komşusundan Hamile Kalan Esra Karakuş'un Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

ATV ekranlarına öğlen kuşağında yayına alınan Esra Erol'da programı içerisinde 4 aylık hamile olan kadının bebeğinin kocasından değil de karşı komşusundan olduğunu öğrenince çok sevinmişti. Bu olay karşısında büyük tartışmalara neden olan Esra K. son olarak kadın sığınma evine yerleştirildi. Fakat burada yapılan Covid - 19 testinin pozitif çıkması sonucunda hastaneye tedavi altına alındı.

A+A-

Testi pozitif çıktı

ATV ekranlarının vazgeçilmezi Esra Erol'un sunuculuğunu üstlendiği program sırasında 4 aylık hamile olan kadın karnında olan bebeğin babasının aslında kocası değil de komşusu olduğunu öğrenmesi ile ülke gündeminde yerini alan isim oldu. Yaşanan olayların ardından memleketi olan Aydın Nazilli'ye giden kadın polis ekipleri tarafından otobüsten iner inmez alınarak karakola götürüldü.

Burada ifadesi alınmasının ardından gidecek bir yeri olmadığı için kadın sığınma evine yerleştirildi. Bu süreçlerde kadına yapılan covid - 19 testinin pozitif çıkmasının ardından direk hastanede tedavi altına alındı. Esra K. ile teması olan iki sığınma evi görevlisi de anında evleri içerisinde karantina altına alındı. Esra K. nın kızı ise elinden alınarak devlet koruması altında gözetimlere alındı.

Bir yandan da bu kadının testinin pozitif çıkmasının ardından Esra Erol sunuculuğunda devam eden program çalışan ekibi içerisinde paniklerin başlaması da öğrenilen bilgiler arasında. Program yapım ekini ve Esra Erol'un son durumlarının ne olduğuna dair bir bilgi de yer almıyor.

Esra Erol sunuculuğunda gerçekleşen program içerisinde canlı yayın devam ederken çıkan DNA sonuçlarına göre bebeğin kocasından değil de komşusundan olduğunu öğrenmesi ardından çok sevinen kadın sergilemiş olduğu ahlak dışı hareketi ile de tüm olumsuz tepkileri üzerine topladı. RTÜK için tepkilerin artmasının da ardından program ile gerekli bir inceleme başlatılmış ve ATV ekranlarına yüklü miktarda para cezası uygulandı.

Şu an en ufak bir açıklama ya da bilgilendirme yapılmadı. Son durum ne olacak ilerleyen günler içerisinde belli olacak

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.