1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esra Erol’da DNA test sonucu belli oldu! Acı dolu hasret son buldu…
Esra Erol’da DNA test sonucu belli oldu! Acı dolu hasret son buldu…

Esra Erol’da DNA test sonucu belli oldu! Acı dolu hasret son buldu…

Tüm ülke tarafından beklenen DNA test sonuçları açıklandı. Esra Erol programında meydana gelen test sonuçları karşısında Doğan’ın annesi Nilgün, babası da Aslan Sarıcan mı çıktı? Daha 19 yaşında olan Doğan – Ayşenur ve Emrah kardeş çıktılar mı? Esra Erol programında meydana gelenler…

A+A-

Esra Erol programında Nilgün Hanım’ın DNA sonuçları belli oldu…

Açıklanan DNA verilerine göre; 19 yaşındaki Doğan’ın annesi Nilgün Hanım’ın oğlu olarak açıklandı. Kardeşlerin o kavuşma anında Esra Erol; her ne kadar hakim olmak istese bile göz yaşlarına hakim olamadı.

Çeyrek asırlık hasret son buldu…

Hafta içi gündüz kuşağı programlarının vazgeçilmezlerinden bir tanesi olan Esra Erol’da programına katılan Ayşenur Çakmak biyolojik annesinin kim olduğunu bulmak istiyordu. Esra Erol sadece annesini bulmak ile yetinmedi ve daha önce hiç isimlerini bile bilmediği iki abisini de buldu. 3 farklı hayat 3 farklı kardeş için yapılan DNA sonuçlarının ne olduğu merak ediliyordu.

Nilgün Alpak’ın acı dolu hikayesi…

Tam 25 yıl boyunca sokaklara terk edilen bir kadın; dünyaya getirdiği 3 çocuğu da sokaklarda yaşamak zorunda kaldığı için hastaneye terk edip gitmiş. Sokaklarda yıllarca kullanılan kadının acı dolu hikayesi her görenin göz yaşlarına hakim olamamasına neden oldu. Nilgün her ne kadar çok varlıklı bir ailenin kızı olsa bile hastalığı yüzünden yalnızlığa terk edilen biri oldu. Esra Erol sayesinde geçmiş yıllarda mecbur kalıp hastaneye terk etmek zorunda kaldığı çocukları ile kavuştu. Gün içinde bir mucize daha meydana geldi.

Duygusal anlar tüm stüdyoyu etkisi altına aldı.

Ayşenur Çakmak annesini ararken iki abisini de buldu. Abisi Doğan ile DNA sonuçları açıklandığı an canlı yayında yıllardır biri birilerinden haberleri olmayan kardeşler kavuştu. 19 yaşındaki Doğan’ın da Emrah ve Ayşenur Çakmak ile kardeş oldukları DNA sonucu ile belli oldu.

Stüdyo o anlarda göz yaşlarına hakim olamazken – velayet ve kayıp gibi durumlar ile adını bir hayli gündeme getiren Esra Erol; kayıpları bulmak ve hasret çeken tüm insanları bir araya getirmek için son hız çalışmalarına devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.