1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esra Erol programında şok eden bir olay! Esra Erol ve ekibine canlı yayında silahlı saldırı…
Esra Erol programında şok eden bir olay! Esra Erol ve ekibine canlı yayında silahlı saldırı…

Esra Erol programında şok eden bir olay! Esra Erol ve ekibine canlı yayında silahlı saldırı…

ATV ekranlarından gelen son dakika haberlere göre gündüz kuşağının vazgeçilmez programlarından bir tanesi olan Esra Erol’da şok eden bir olay meydana geldi.

A+A-

Esra Erol ekibi canlı yayın içerisinde silah ile kovalandılar. Yaşanan anları canlı yayın içerisinde anlatan Esra Erol’un ne kadar korkmuş ve şaşkınlık içerisinde yer aldığı adeta ses tonundan ve yüz ifadesinden bariz bir şekilde anlaşılıyordu.

Gelen iddialara göre programa katılan Ebru; program sırasında eşi Mehmet Akyol’un iki yaşındaki kızlarını kaçırdığını ve göstermemek için elinden gelenleri yaptığını dile getirdi. Olay yerine canlı yayın ile bağlanan Esra Erol adeta hayatının en büyük şoklarından bir tanesini yaşadı.

Silah ile saldırdı…

Esra Erol programında gündemde yer alan konulardan bir tanesi velayet davası oldu. Dava sırasında şok eden olaylardan bir tanesi meydana geldi. Tüm ülke bir anda şok oldu. Esra Erol ekibine canlı yayın sırasında silahlı bir saldırı düzenlendiği açıklandı.

Yayına ara verildi…

Canlı yayın sırasında Esra Erol programında çalışan vatandaşlara karşı silahlı saldırı açıldı ve saldırganlar tarafından kovalandı. Esra Erol yaşanan olayları canlı bir şekilde aktardı. O anlarda ses tonu ve yüz ifadesi ile hem ne kadar şaşkın hem de ne kadar korkuyor olduğu belli oluyordu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.