1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esra Erol programda resmen yalvardı! Sapkın ilişkiyi affeden Mevla’da şok gelişmeler…
Esra Erol programda resmen yalvardı! Sapkın ilişkiyi affeden Mevla’da şok gelişmeler…

Esra Erol programda resmen yalvardı! Sapkın ilişkiyi affeden Mevla’da şok gelişmeler…

Geçtiğimiz sürelerde ATV kanalında ekranlara gelen Esra Erol programında her ne kadar güzel sunucu Esra Erol yalvarmış olsa bile Mevla yaşadığı sapkın ilişkiyi onaylamıştı.

A+A-

Ünlü sunucu kadının boşanması için elinden geleni yapıp yalvarsa bile yine de fayda etmedi. Tam 3 gün kadar kısa süre sonra Mevla olayında şok eden gelişmeler meydana gelmeye başladı ve ağlayarak yeniden stüdyoya döndü.

Türkiye gündeminde yer alan konulardan bir tanesi olan Mevla Kaya olayı adeta baş döndürmeye devam ediyor. Ünlü sunucu her ne kadar programda boşanması için yalvarsa bile nafile olmadı. Tam Mevla olayı kapandı artık sapkın ilişki her ne kadar istenmese bile onaylandı desek bile yine bir bomba haber geldi. Bir anda canlı yayına gelen Mevla tarafından gelen açıklamanın ardından Esra Erol ben asla senin ipin ile kuyuya inmem diye tepki gösterdi.

Gündemde yerini aldı…

Kocası Salih ismindeki şahıs eve Nilüfer isminde olan sevgilisini getirdi. 3 çocuk annesi olan Mevla’nın ünlü sunucu tüm gücü ile yanında olmaya devam ederken bir hayatı kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yaptı. Önce bu duruma razı olan Mevla ardından çok zorlu bir şekilde almış aldığı karardan vazgeçmesi uzun sürmedi.

Son kararım dese bile kocasının bir daha Mevla’ya her ne olur ise olsun ona göz yaşı döktürmeyeceğim diye söz vermesinin ardından Nilüfer ismindeki sevgilisine ait olan tüm eşyaları da toplayarak stüdyoya getirmişti. Kocasının sözlerine inandığını söyleyen genç kadın yuvasını kurtarmak istediğini söyleyerek yeniden kocası ile barıştı.

Dilinin altındaki baklayı çıkardı…

Pazartesi günü olayda ismi geçenlerden birisi olarak sadece Nilüfer katılım sağlamıştı. Bu sırada telefonda Salih ile konuşmuş olduklarını ve ona yeşil ışık yakmış olduğunu anlattı. Esra Erol her ne kadar telefonda ne görüştüklerini sorsa bile asla anlatmadı. Fakat Salı günü canlı yayına katılan Mevla ardından tüm gerçekler ortaya çıktı.

Evlerine dönen çift sadece bir gün geçmesinin ardından aralarındaki sorun devam etti ve kocası sevgilisine yeniden döndü. Kocasının kendisine çocukların hatırı için bu evliliğin devam edebilecek olduğuna inandığını fakat devam edemeyecek olduğunu dile getirdiğini açıkladı.

Mevla boşanacak mı?

Sapkın ilişki detaylarının ardından boşanma kararını alan Mevla’nın sözlerini duyan Esra Erol ben size birkaç ay sürer desem bile sadece birkaç gün sürdü. Fakat Esra Erol ben senin ipin ile kuyuya inemem diyerek beklenen desteği sunmadı. Boşanma konusunda kendisine asla yardım etmeyecek olduğunu canlı yayın sırasında dile getirdi. Mevla canlı yayın sırasında o kadar dil döktü ve yalvardı ki Esra Erol daha fazla dayanamadı ve bir an önce boşanmaları için yardım edeceğine dair söz verdi.

Yüzsüz Nilüfer…

Canlı yayında ekranlara gelen sapkın ilişki detaylarında nilüfer annesi ile de evine dönmeyeceğini, Salih ismindeki şahsı çok seviyor olduğunu dile getirdi. Her ne kadar yanına gitmeyeceğim dese bile Esra Erol genç kadına siz de bir gram gurur denen bir şey yok diyerek sert tepki verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.