1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eski Başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller bir anda hastaneye kaldırıldı! Özer Çiller’in durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı?
Eski Başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller bir anda hastaneye kaldırıldı! Özer Çiller’in durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı?

Eski Başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller bir anda hastaneye kaldırıldı! Özer Çiller’in durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı?

Ülkemizin eski başbakanlarından bir tanesi olan Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller bir anda hastaneye kaldırıldı. İstanbul’da özel bir hastaneye kaldırılan Özer Çiller’in sağlık durumunun nasıl olduğu ve neden hastaneye kaldırıldığı merak ediliyor.

A+A-

Özer Çiller dün gece geç saatlerde bir anda evinde rahatsızlandı. Bu rahatsızlığın sonucunda bir anda İstanbul’daki özel hastanelerden bir tanesine kaldırıldı ve hastanede ilk müdahale gerçekleştirildi. Tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilen Özer Çiller’in şu an sağlık durumundaki ciddiyetini koruduğu da gelen bilgiler arasında.

Özer Çiller’in yaşının bir hayli ilerlemiş olması bazı sağlık sorunlarının beraberinde geldiği de biliniyordu. Fakat şu an son durumunun ne olduğu ve hangi sağlık sorunundan dolayı yoğun bakım ünitesinde olduğu bilinmiyor. Tek temennimiz en kısa sürede sağlığına kavuşarak bir an önce yoğun bakım ünitesinden çıkması.

Özer Çiller kimdir?

21 Eylül 1937 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açan Özer Uçaran; 1963 yılında eşi Tansu Çiller ile evlendi. Tansu Çiller ile evlenmesini ardından eşinin soyadını kullanmayı tercih ederek hayatına Özer Çiller ismi ile devam etti. Caddebostan ilçesindeki ilk muhtar Ramiz Uçaran’ın kızı olan Özer Çiller Fransız lisesinde eğitim hayatına devam ettikten sonra Robert Koleji mühendislik bölümünden mezun olarak hayatına devam etti. Tansu Çiller ve Özer Çiller’in de iki tane çocukları var.

tansu-ciller.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.