1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eşini Doğuma Gönderip Kendisi Başkasıyla Evlenmiş! Flaş Açıklamalar Geldi!
Eşini Doğuma Gönderip Kendisi Başkasıyla Evlenmiş! Flaş Açıklamalar Geldi!

Eşini Doğuma Gönderip Kendisi Başkasıyla Evlenmiş! Flaş Açıklamalar Geldi!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programında; kısa süre önce izleyen milyonlarca kişiyi şaşkına çeviren bir olay yaşandı! Programa katılan bir kadının iddialarına göre; kendisi doğuma gittiği gün eşi bir başka kadın ile düğün yaptı. Bu flaş açıklamaların arından canlı yayına bağlanan eş, kahvaltı hazırlamadığı için eşini cezalandırmak istediğini ve bunu yaptığını söyledi.

A+A-

Esra Erol Çıldırdı!

Son dakika haberi bu kez Esra Erol’un programından geldi. Geçtiğimiz günlerde programa katılan Elif isimli kadın, doğum yapmak için hastaneye kaldırıldığı gün eşi Tarık’ın bir başka kadın ile dini nikah ve düğün yaptığını ifade etti. İddialara sessiz kalmayan ve açıklama yapmak için canlı yayına bağlanan Tarık Bayraktar; izleyicilere adeta yok artık dedirtti.

Tarık Bayraktar; dini nikahı bulunan eşi Ayşe’nin evli ve çocuğu olduğunu ifade etmesinin ardından; "Elif evi temizlemiyor ve bana kahvaltı hazırlamıyor" dedi. Bu savunma, herkesi şok ederken Esra Erol’u çileden çıkardı.

Eşini Doğuma Gönderdi, Başka Kadınla Düğün Yaptı!

7 aylık hamileyken eşi tarafından ter edilen ve bir daha aranmadığını ifade eden kadın, doğum yaptığı sırada ise eşinin bir başka kadınla evlendiğini ve dini nikah kıydığını söyledi. Bu iddiaların ardından açıklama yapan eş;  "Ben eşimi terk etmedim, beni o terk etti. Şu an dini nikahlı olduğum eşim Ayşe, çocuğumu ve evli olduğumu biliyor. Eşim Elif evi temizlemiyor, bana sabah kahvaltı hazırlamıyor" dedi.

Konuyla ilgili yorum yapan Esra Erol; "Evlilik birine yemek yapmak, evi temizlemek değil. Siz hayatı paylaşmak için evleniyorsunuz, kimseyle kendinize hizmet etmesi için evlenemezsiniz. Ayrıca evliyken başkasıyla nasıl düğün yapabildiniz" diyerek düşüncesini dile getirdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.