1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esenyurt'ta Ortalık Savaş Alanına Döndü! Taksici Kavgasında 3 Ölü 2 Yaralı
Esenyurt'ta Ortalık Savaş Alanına Döndü! Taksici Kavgasında 3 Ölü 2 Yaralı

Esenyurt'ta Ortalık Savaş Alanına Döndü! Taksici Kavgasında 3 Ölü 2 Yaralı

Esenyurt Meydan’ında taksi durağında çıkan silahlı kavgada 2’si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Pompalı tüfekle yaşanan kavga sırasında yaşanan panik anları cep telefonu kameralarına yansıdı.

A+A-

Olay, Esenyurt Meydanı’nda bulunan bir taksi durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında durak alanı ve yolcu meselesi yüzünden husumet bulunan taksiciler arasında kavga çıktı.

Esenyurt’ta sabah taksiciler arasında çıkan kavgada ölü sayısı 3’e yükseldi. Olayı gören bir vatandaş ise yaşananları anlatarak, “Taksi durağına doğru sıkıyorlardı, yaklaşamadık”dedi.

Araçların arkasına saklanarak kendilerini korudular

Polis ekipleri olaya ilişkin geniş kapsamlı incelme başlatırken yaşanan silahlı kavga anı cep telefonu kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde pompalı tüfekli kişinin taksi durağına doğru girdiği görülüyor. Bu sırada çevredeki vatandaşların araç arkalarına saklanarak kendilerini korumaya çalıştıkları görüntülere yansıyor.

Taksiciler arasında silahlı kavga çıkmıştı

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Esneyurt’ta farklı iki taksi durağı arasında da silahlı kavga çıkmıştı. Olayda bir taksici hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayla önceki taksi durağındaki bağlantı olup olmadığı araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.