1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Enişteden Baldıza Kargo İle Şantaj! Akıl Almaz Olay Herkesi Şoke Etti…
Enişteden Baldıza Kargo İle Şantaj! Akıl Almaz Olay Herkesi Şoke Etti…

Enişteden Baldıza Kargo İle Şantaj! Akıl Almaz Olay Herkesi Şoke Etti…

Eşinden boşanmak isteyen kadın akrabalarının ısrarına rağmen boşanmaktan vazgeçmedi. Bu durumdan rahatsız olan enişte kadına şantaj yaptı.

A+A-

Enişte genç kadına kargo yolu ile kendisine benzeyen bir kadının müstehcen fotoğraflarını göndererek eşinden boşanırsan sosyal medyaya fotoğraflarını yüklerim diyerek genç kadını tehdit etti.

Genç kadın savcılığa başvuruda bulunarak eniştesinden şikayetçi oldu. Açılan davada şantajcı enişte için 3 yıla kadar hapis cezası istendi. Eşinden boşanmak isteyen genç kadın akrabalarının tüm ısrarlarına rağmen boşanma konusundaki ciddiyetini koruyarak yoluna devam etti. Fakat ciddiyeti fark eden enişte genç kadına şantaj yaptı. İstanbul’un Sarıyer ilçesinde eşi ile anlaşamayan D.K eşinden ayrılmaya karar verdi. Genç kadının ayrılık kararını ailesi desteklemedi ve desteklememenin yanı sıra boşanma noktasına gelen çifti barıştırmaya yönelik girişimlerde bulundular.

Boşanırsan Resimlerin Elimde Seni Herkese Rezil Ederim

Genç kadın ayrılık konusunda ciddi ve kararlı olduğunu belirterek ailesinden kendisine destek olmalarını istedi. Fakat aile fertleri hem D.K’nın yanında durmadı hem de bu karara saygı duymadı. D.K ablasının eşi olan E.D tarafından eşinden ayrılırsa şantaja maruz kalacağını öğrenince şok oldu.  Enişte E.D genç kadını evine çağırdı ve ‘bu adama bak bu adam zavallı. Bakmazsan senin resimlerin elimde ve seni her yerde rezil ederim. Bu adamdan boşanmayacaksın. Boşanamazsın’ gibi tehditler savurarak genç kadını tehdit etti.

Kargo ile Müstehcen Fotoğraflar Gönderdi

Genç kadın herhangi bir fotoğrafının bulunmasının mümkün olmadığını söyleyerek eniştesinin bulunduğu evden ayrıldı. Fakat enişte E.D bir hafta sonrasında genç kadına benzeyen farklı bir kişinin müstehcen fotoğraflarını kargo ile kadının evine gönderdi. Uğradığı iftira ve şantaj karşısında karakola giden genç kadın eniştesi E.D ‘den şikayetçi oldu.

3 Yıl Hapis İsteniyor

Şikâyet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheli E.D hakkında soruşturma anında başlatıldı. Savcılık yürütülen soruşturma kapsamında E.D ‘nin genç kadının evine kendisine benzeyen farklı bir kadının müstehcen fotoğraflarını eniştesinin gönderdiğini tespit etti. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda E.D hakkında ‘şantaj’ suçu gereğince 3 yıla kadar hapis istemi ile iddianame düzenlendi. Şüpheli enişte E.D ilerleyen günlerde hâkim karşısına çıkartılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.